Billetlugen tilbyder sikker og nem streaming platform

Billetlugen har indgået samarbejde med den erfarne streamingudbyder Giggea om at levere pay-per-view streaming fra live events via internettet til billetkøbere i hele Skandinavien.

Streaming af live events kan både være aktuelt under Corona helt uden publikum eller som supplement til arrangementer med publikum, når der helt eller delvist åbnes op for traditionelt billetsalg.

 

Nem pay per view løsning

Billetter til streaming events sælges på Billetlugen.dk og fungerer på samme måde som køb af fysiske billetter. Efter at billetkøbet er gennemført, får billetkøberen tilsendt en personlig adgangskode via e-mail, der kan aktiveres med det samme på Giggeas streamingplatform.

Billetkøberne får adgang til streamingen af eventet med en adgangskode fra Billetlugen, og kan se eventet live op til 7 dage efter at eventet er slut.

 

Markedsføring og branding på egen event side

Arrangementer som streames kan markedsføres på Billetluen.dk og via vores andre skandinaviske salgskanaler. Vi hjælper med markedsføring og øget synlighed på billetlugen.dk, nyhedsbrev og på sociale medier samt andre markedsføringsaktiviteter.

Vi kan også markedsføre events i andre lande hvor Eventim har billetsalg, når det er relevant i forhold til målgruppen for arrangementet.

Der kan laves en tilpasset landingpage og eventside med egen branding efter nærmere aftale med Giggea.

 


Fakta om streaming med Billetlugen og Giggea

 • Billetter til streaming købes på billetlugen.dk, hvorfra der sendes kode til aktivering på www.giggea.com
 • Events sendes direkte eller forskudt via streaming platformen Giggea
 • Giggea´s streamingplatform er en gennemprøvet og driftssikker platform baseret på RTMP-streaming og HTML 5.
 • Streamingsignalet kan sendes i 1080p full HD opløsning afhængig af kvaliteten på kameraer og  mikrofoner, der bruges til optagelse af begivenheden
 • For at sikre et stabilt streamingsignal anbefales en downloadhastighed på minimum 10mb
 • Billetkøberen kan både bruge computer og mobilenheder til at se begivenheden.
 • Der er chat funktion, som gør at deltagerne kan chatte med hinanden
 • Alle juridiske rettigheder til streaming skal klareres af arrangøren
 • Arrangøren betaler et gebyr pr. solgt billet til Giggea for at anvende streamingplatformen, og der er en minimumbetaling for at afvikle et arrangement til at dække brugen af den tekniske platform, båndbredde og support før og under eventet
 • Giggea tilbyder arrangøren teknisk support til streaming afvikling
 • Billetlugens kundeservice hjælper billetkøberne på samme måde som til traditionelle live arrangementer.

 

Kontakt Billetlugen for mere information om streaming af live events:

[fusion_button link=”https://billetlugenb2b.dk/kontakt/” text_transform=”” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment_medium=”” alignment_small=”” alignment=”center” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” border_radius=”” border_color=”” border_hover_color=”” size=”” stretch=”default” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Kontakt os[/fusion_button]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *