Tag kontrol og begynd at sælge billetter på få minutter med vores selvbetjente billetplatform.

Nemmere bliver det ikke

Vi tilbyder mere end billetsystemer - vi er også en omfattende billetpartner

Enkel at bruge og nem at navigere

Vores smarte og enkle navigationsværktøj vil guide dig problemfrit gennem processen til oprettelse af begivenheder.

Webbaseret og tilgængelig overalt

Vores webbaserede infrastruktur og mobiloptimerede design betyder, at du kan få adgang til Billetlugen.Light på farten fra enhver enhed.

Begivenheder vist på Billetlugen.dk

Nå ud til over 500.000 besøgende om måneden ved at liste dine begivenheder på vores hjemmeside. Så kan du udvide dit marked og din rækkevidde.

Gratis opsætning og klar prisstruktur

Vi holder priserne enkle. Vores platform er gratis at bruge med et simpelt gebyr på 6% billetgebyr.

Hvad er Billetlugen.Light?

Billetlugen.Light-løsningen er en platform designet til uafhængige arrangører, kunstnere og promotorer til at skabe og sælge billetter til din almindelige entré, tidsbestemt adgang eller uforbeholdne siddepladser. Vores platform giver dig fuld kontrol over billetprocessen, så du kan oprette, udgive og sælge billetter inden for få minutter.

Har du ikke en hjemmeside? Det har du nu, da vores løsning tilbyder flotte autogenererede webshops; du kan endda tilpasse med dit eget mærkelogo og farver.

Vil du sælge billetter på din egen hjemmeside? Ikke et problem. Vores løsning genererer øjeblikkeligt en iFrame-kode, så snart begivenheden er oprettet, hvilket betyder, at alt du skal gøre er blot at indsætte den på din hjemmeside.

Uanset om du afholder yoga-workshops, underviser i kunstkurser , laver standup eller er vært for klubaftener i byen, hjælper vores platform dig med at administrere dine billetter effektivt og hurtigt.

Det er billetsalg – gjort enkelt.

Simpelt, ikke grundlæggende.

Vi har arbejdet hårdt for at holde formatet på Billetlugen.Light-platformen enkelt både for dig som arrangør og dine billetkøbere.

Gratis billetter
Vores miljøvenlige e-billetter er gratis for kunderne, hvilket betyder, at de gør deres for at beskytte miljøet, og vi gør vores for at beskytte deres penge.

Rapporteringsdashboards
Få overblik med vores dashboard til rapportering i realtid. Fra billetsalg til billetscanninger er dataen der for dig, når du har brug for det.

Dørsalg
Har du brug for en billetsalg i døren? Det hele er en del af systemet. Vores brugervenlige POS-løsning betyder, at du ikke går glip af det vitale billetsalg i sidste øjeblik.

Digital markedsføring
Få Billetlugen Bureau til at håndtere din betalte markedsføring. Du kan bl.a. få hjælp til SoMe-kampagner, Google Ads og display-annoncering. 

Besværlige betalinger
Med Billetlugen.Light garanterer vi en hurtig og sikker overførsel af dine billetpenge inden for dage efter begivenhedens udløb. Enkle betalinger – intet besvær.

Adgangskontrol
Hvis du har en telefon, så har du adgangskontrol. Validér billetter på spillestedet ved at bruge EVENTIM.Access Scan-appen.

Kundesupport
Vi har designet vores system til at være nemt at bruge, men vi ved, at et nyt produkt kan føles lidt skræmmende! Vores dedikerede kundesupportteam står klar til at hjælpe.

Kampagner
Vil du inkludere en Early Bird-billet eller et 2-4-1 tilbud? Intet problem. Vores kampagneværktøj giver dig mulighed for nemt at oprette kampagner, der kan tilføjes til dit arrangement med et klik.