Tag kontrol og begynd at sælge billetter på få minutter med vores selvbetjente billetplatform.

Nemmere bliver det ikke

Vi tilbyder mere end billetsystemer - vi er også en flersidet billetpartner

Enkel at bruge og nem at navigere

Vores smarte og enkle navigationsværktøj vil guide dig problemfrit gennem processen til oprettelse af begivenheder. Billetlugen.Light er tilpasset online forbrugeradfærd, med et mobile-first princip, og hvor alle unødvendige klik er fjernet, så der er så kort som muligt, fra tanke til handling.

Webbaseret og tilgængelig overalt

Vores webbaserede infrastruktur og mobiloptimerede design betyder, at du kan få adgang til Billetlugen.Light på farten fra enhver enhed.

Begivenheder vist på Billetlugen.dk

Nå ud til over 500.000 besøgende om måneden ved at liste dine begivenheder på vores hjemmeside. Så kan du udvide dit marked og din rækkevidde.

Gratis opsætning og klar prisstruktur

Vi holder priserne enkle. Vores platform er gratis at bruge med et simpelt gebyr på 6% billetgebyr.

Hvad er Billetlugen.Light?

Billetlugen.Light er en platform som er designet til uafhængige arrangører, kunstnere, foreninger og promotorer som ønsker at sælge billetter til events på en nem, brugervenlig og smart måde. Vores platform giver dig fuld kontrol over billetprocessen, så du hurtigt kan oprette events og sælge billetter, indenfor blot få minutter.

Billetlugen.Light er tilpasset online forbrugeradfærd, men et mobile-first princip, og hvor alle unødvendige klik er fjernet, så der er så kort som muligt, fra tanke til handling. 

Har du ikke en hjemmeside? Det har du nu, da vores løsning tilbyder stilrene autogenererede webshops; Du kan endda tilpasse webshoppen med dit eget logo, billeder og farver.

Vil du sælge billetter på din egen hjemmeside? Intet et problem. Vores løsning genererer øjeblikkeligt en iFrame-kode, så snart eventet er oprettet, hvilket betyder, at alt du skal gøre, er at indsætte koden på din hjemmeside.

Uanset om du afholder yoga-workshops, afholder koncerter,  underviser i kunstkurser eller laver standup hjælper vores platform dig med at administrere dine billetter effektivt og hurtigt.

Billetsalg gjort nemt –  Skab – Publicer – Sælg

Nemt at gå til, men med alt det du har behov for.

Vi har arbejdet hårdt for at holde formatet på Billetlugen.Light enkelt både for dig som arrangør og for dine billetkøbere.

Gratis e-billetter
Vores e-billetter er gratis for kunderne. De skal ikke printes, og er derved med til at spare klimaet for en unødvendig belastning.    

Rapportering med “Dashboard”
Få et godt overblik med vores Dashboard som rapporterer til dig i realtid. Fra antallet af solgte billetter til billetscanninger. Dataen ligger klar til dig, når du har behov for den.

Dørsalg
Har du brug for at sælge billetter i døren? Det er også en mulighed med Billetlugen.Light. Vores brugervenlige Point of Sale løsning betyder, at du ikke går glip af det vigtige billetsalg, som sker i sidste øjeblik.

Markedsføring
Få Billetlugens marketingsbureau til at håndtere din betalte markedsføring. Med en Light Premium aftale, kan du blandt andet få hjælp til kampagner på socials, Google Ads & display-annoncer med mere. Vores marketingshold sidder klar til hjælpe dig med at få solgt dine billetter!

Hurtig betaling 
Med Billetlugen.Light garanterer vi en hurtig og sikker overførsel af dine billetpenge, få dage efter dit arrangements afslutning. Helt enkelt, og intet besvær.

Adgangskontrol
Hvis du har en telefon, så har du adgangskontrol. Scan og validér billetter på spillestedet ved at bruge EVENTIM.Access Scan-appen.

Kundesupport
Vi har designet vores system til at være nemt at bruge, men vi ved, at et nyt produkt kan føles lidt skræmmende! Vores dedikerede kundesupportteam sidder klar på telefon & mail, og er klar til at hjælpe.

Kampagner
Vil du inkludere en Early Bird-billet eller lave et to for én tilbud? Intet problem. Vores kampagneværktøj giver dig mulighed for nemt at oprette kampagner, der kan tilføjes til dit arrangement, bare med et klik.