Billetsalg online med Billetlugen

Skal du holde et arrangement, er det meget vigtigt at have billetsalg online. Det er ingen hemmelighed, at fremtiden er digital. Men hvad mange ikke ved er, at selv nutiden er digital. Ifølge Norges Statistik er 98 % af alle i Norge mellem 16 og 79 år online.

Online billetsalg behøver ikke at være en erstatning for et allerede etableret, eller ønsket fysisk udsalg. Det kan være komplementært, altså udover andre kanaler at kunne nå ud til en bredere målgruppe, der måske ikke bor tæt på et outlet. Mange foretrækker også at købe billetter online, da det opleves som meget praktisk og ikke tidskrævende.

En stor grund til, at du bør åbne op for at have online billetsalg er, at du kan bruge online billetsalg som en del af din markedsføring. Bliver dine kunder eksponeret for din online markedsføring, er vejen kort til at få billetterne. Hvis man ikke giver kunderne mulighed for straks at handle på deres følelser og ønsker, kan det i værste fald resultere i færre billetkøb. Ved at have markedsføring til dit arrangement, der leder kunderne direkte til en salgskanal, er vejen til et køb kort. 

Fortvivl ikke hvis dette virker fjernt eller kompliceret for dig, det kan vi som din partner hjælpe dig med.

Læs også vores andet indlæg: Sælg billetter hos os. Vi kan hjælpe dig med at nå dit potentiale.

Hvorfor har du brug for en billetpartner?

Vi har allerede afklaret, at det kan være meget fordelagtigt at sælge online. Men hvorfor bruge en billetudbyder i stedet for at udvikle og sælge billetter gennem din egen løsning?

Dette er et andet problem, som mange mennesker støder på, når de planlægger, hvordan de vil gennemføre billetsalg online. Det er dog ikke en god idé, da driften af et billetsystem er meget avanceret og kræver god infrastruktur, tekniske løsninger og legitimitet blandt kunderne.

Egenudviklede billetter, der ikke har strenge sikkerhedsmekanismer og tekniske løsninger, er en potentiel guldgrube for kriminelle, der ønsker at fremstille billetter til dine arrangementer for at drive salget. For at undgå dette har vi hos Eventim gode sikkerhedsmekanismer på plads for at forhindre forfalskning og fremstilling af billetter. Vores fornemmeste sikkerhedsmekanisme er unikke stregkoder i henhold til numrene på de billetter, der scannes i døren med dedikerede scannere, der tjekker om billetten er registreret i databasen.

Selv med sikkerhedsmekanismer på plads, skal der mere til for at kunne køre billetsalg online. Kraftige og sikre servere er også nødvendige for at betjene systemet, som gemmer privatliv og information om de forskellige billetter og deres ejere.

Når du sælger billetter online, skal du også være meget opmærksom på, hvordan du håndterer persondata. Vores kundeoplysninger opbevares på en sikker og hensigtsmæssig måde i overensstemmelse med retningslinjerne i GDPR (Privacy Regulation) i EU. 

Læs mere om vores billetsystemer her

Hvorfor køre billetsalg online med Eventim

Frustreret dame, illustrerer billetsalg online

Eventim er Europas førende aktør inden for billetsalg og online billetsalg. Store begivenheder som vinter-OL i Sochi i 2014 og sommer-OL i Rio 2016 har valgt os til at køre deres billetsalg online. Ydermere er vi mere end blot en udbyder af digitalt billetsalg, vi kan hjælpe vores partnere med at drive markedsføring på sociale medier, bruge søgemaskineoptimering, få kundeindsigt og meget mere. Læs mere om dette længere nede.

Vores samarbejdspartnere har valgt os på grund af vores gode historie med at kunne tilbyde billetsalg online til forskellige arrangementer i alle størrelser. Vores partnere har blandt andet valgt os på grund af vores robuste systemer, der kan håndtere mere end 3000 unikke forespørgsler i sekundet. Det svarer til mere end 180.000 anmodninger i minuttet. Det er mere end nok til at kunne hjælpe Norges største arrangementer med online billetsalg mange gange.

Udover at have stabile og robuste systemer, der kan håndtere billetsalg til selv de største arrangementer, har vi gode muligheder for at hjælpe vores samarbejdspartnere med at håndtere kundeservice og support. Som din billetpartner kan vi blandt andet sælge billetter til dit arrangement over telefonen. Hvis nogen har henvendelser i forbindelse med billetsalg, forkerte bookinger eller anden information, kan vi træffes på mange kanaler. Vi er tilgængelige for dine kunder på kanaler som telefon, e-mail, Facebook og chat.

At sælge billetter online behøver ikke at være svært

Frustreret over online billetsalg

Det er vigtigt for os at være gennemsigtige og tilbyde vores partnere indsigt i, hvordan et samarbejde vil forløbe. Derfor har vi lavet en overskuelig liste med 9 trin, der forklarer, hvordan et samarbejde med os foregår:

  1. Tag kontakt for at afklare fremtidige partneres behov
  2. Aftal vilkår og tjenester, der kræves af Eventim
  3. Opret begivenhed
  4. Aftal hvilke platforme vi sælger billetterne på
  5. Planlæg markedsføring og hvordan Eventim kan være med til at synliggøre arrangementerne via vores kanaler 
  6. Offentliggør begivenheden og lancerer markedsføring
  7. Regelmæssig analyse af salgstal for at følge op på udviklingen i salget
  8. Eventuel levering af adgangskontrol
  9. Evaluering efter begivenhed 

Vi tilbyder mere end blot billetsalg online

Udover at være en af Europas førende udbydere af online billetsalg, kan vi hjælpe dig med meget mere ud over blot de rent tekniske aspekter af billetsalg. Vi hjælper også vores samarbejdspartnere med andre ting, som de kan have brug for hjælp til i forbindelse med arrangementet. Vi kan blandt andet tilbyde vores samarbejdspartnere vores ekspertise indenfor salgsanalyse, kundeindsigt, kundekommunikation, salgsstrategi og markedsføring. Inden for markedsføring hjælper vi vores partnere blandt andet med at bruge annoncering i sociale medier og Google Ads til at nå ud til et bredere publikum. 

Vi kan også tilbyde hjælp til søgemaskineoptimering og SEM til vores partnere. Dette vil hjælpe dig med at gøre din begivenhed synlig på søgemaskiner som Google. Ydermere kan vi tilbyde international markedsføring gennem vores afdelinger i europæiske lande. Vi er tilstede i lande som Sverige, Danmark, Finland, Storbritannien, Holland, Tyskland og mere.

Tjek vores forside for mere information

Hvis du har spørgsmål vedrørende online billetsalg eller vores øvrige tjenester, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os gerne!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.