Christopher Entertainment og Billetlugen udvider samarbejde

Et af Danmarks mest erfarne musikbureauer har valgt at udvide sit samarbejde med Billetlugen, og vil fremover udbyde sine koncerter og events sammen med Billetlugen, som den primære billetpartner.

Christopher Entertainment har mere end 30 års erfaring og præsenterer en række kendte artister som fx Bryan Ferry, Roger Hodgson, Anders Blichfeldt, The Bootleg Beatles, The Script, Pet Shop Boys, Westlife og James Morrison

Christopher Entertainment og Billetlugen har hidtil arbejdet sammen i forbindelse med nogle udvalgte koncerter. De positive resultater, som parterne har opnået, danner nu grundlag for at gå videre sammen.

”Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Billetlugen, som har ydet rigtig god service – og haft den helt rigtige indstilling til samarbejde, bl.a. mht. at kommunikere til og med billetkøberne. Billetlugen har også vist dygtighed i forbindelse med synlighed på de sociale medier.”

– Stifter og direktør John Christoffersen

Trods de store udfordringer som Corona-krisen har medført for hele branchen, har Christopher Entertainment planer om at afholde mange koncerter i år. Der er fx allerede koncerter med artister som Bryan Ferry, Westlife, James Morrison, Anders Blichfeldt, Kim Wilde og Wet Wet Wet på plakaten. Og flere koncerter er på vej fra det danske musikbureau.

”Vi er meget begejstrede over, at vi fremover skal samarbejde endnu tættere med Christopher Entertainment. Vi glæder os til at hjælpe med at nå ud til det musikglade publikum i Danmark og Skandinavien, med nye koncerter og understøtte promotionarbejdet via vores salgskanaler og services”

– Jens B. Arnesen, CEO for Billetlugen og Eventim Scandinavia.

[/fusion_text][fusion_button link=”https://billetlugenb2b.dk/kontakt/” text_transform=”” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment_medium=”” alignment_small=”” alignment=”center” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” border_radius=”” border_color=”” border_hover_color=”” size=”” stretch=”default” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Kontakt os[/fusion_button][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *