Danmarks nye danseshow – Den Vildeste Danser

”Danmark har længe manglet et program, der kaster lys over alle de store dansetalenter, landet gemmer på. Det vil TV2 lave om på med dette nye format, hvor det udelukkende handler om dans”. Sådan lyder det fra produktionsselskabet BLU A/S, som er klar til at indtage dansescenen med et nyt koncept inden for danse- og underholdningsshows.

Det er publikummet, der bestemmer

Showet hedder Den Vildeste Danser og er udviklet af tv-manden Simon Cowell, som også står bag Got Talent og X Factor. Den store forskel mellem Den Vildeste Danser og de andre konkurrenceshows, vi har i Danmark, er, at det er publikummet, der bestemmer, hvem der går videre i konkurrencen. For mens danserne ikke kan se ud til publikum, kan publikum se ind på danseren. Det er nemlig et magisk spejl, der adskiller dem, og kun hvis 75% af publikum kan lide, hvad de ser, åbner spejlet.

Målet med showet er at åbne for danseverdenen og lukke seerne ind i det forunderlige univers af genrer og talenter, som dans byder på herhjemme. Derfor kan man forvente at opleve alle tænkelige dansestilarter – alt fra lige fra ballettens yndefulde bevægelser til hiphoppens eksplosive trin.

Helt almindelige danskere kan danse med

Selvom vi i Danmark allerede har et stort danseshow – nemlig Vild med Dans – så er der et par væsentlige forskelle mellem de to formater:

”Den store forskel fra Vild med dans er, at det her er helt almindelige mennesker, som er dygtige til at danse eller har en helt særlig danseglæde”, fortæller BLU A/S, som sammen med TV2 producerer det nye danseshow.

Denne danseglæde skinner også igennem hos de tre udpegede dansekaptajner. De er nemlig Sonny Fredie-Pedersen, Mille Gori og Silas Holst, som på hver deres måde er blevet eksperter i dans, og alle har en kæmpestor kærlighed for dans.

Altså kan alle stille op til konkurrencen – unge som gamle, amatører som professionelle, solister som grupper. Der venter derfor noget af en danseepidemi i hele Danmark, når showet bliver sendt på TV2, og BLU håber, at seerne tager godt imod showet, og at det bliver en succes, som danskerne gerne vil se igen og igen.

Bliv en del af dommerpanelet – ved at være publikum til showet

Den Vildeste Danser bliver vist på TV2 til foråret, men du kan allerede nu blive en del af dommerpanelet ved at købe billet til optagelserne. Auditions finder sted d. 10., 12. og 13. december 2019 i Brøndbyvester, og billetterne koster kun 25 kr. stykket. Billetter kan købes her:

[fusion_button link=”https://www.billetlugen.dk/billetter.html?affiliate=DKA&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&erid=2589155&includeOnlybookable=false&x10=1&x11=den%20vildeste” text_transform=”” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment=”center” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”blue” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”fa-ticket-alt fas” icon_position=”right” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Den Vildeste Danser[/fusion_button]

 

Skrevet af
Peter Vilstrup
Sales Coordinator hos Billetlugen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.