Data Analyst og BI Designer til Billetlugen & Eventim Scandinavia

Udgivet

Vær med fra starten på en spændende rejse, hvor du skal varetage udvikling, drift og vedligeholdelse af forskellige BI løsninger primært gennem brug af Microsoft SQL og Power BI.

Business Intelligence teamet hos Eventim Scandinavia (Billetlugen) er under opbygning, og vi har høje ambitioner om at kunne levere solide BI løsninger til vores klienter og interne ”kunder”.

Vores nye, dygtige Data Analyst skal arbejde analytisk og løsningsorienteret med vores dataressourcer og levere gode brugerløsninger.
Arbejdsopgaver tæller bl.a.:

 • Opsætning, drift og vedligeholde af fuld Power BI platform
 • Drive kundedialog som input til udvikling af kunderettede BI løsninger
 • Definition og opsætning af standard templates og processer
 • Aktiv deltagelse i design af vores dataarkitektur, herunder DW og kube design
 • Deltage i drift af SQL Analysis services, herunder overvågning af ETL-jobs

Du vil indgå i vores Business Support team på 7 personer, der håndterer alle aspekter i relation til finans, regnskab, afregninger, økonomistyring, Business Intelligence, IT, HR, projektstyring og juridisk support for vores selskaber i Danmark (Billetlugen), Norge og Sverige.

Om dig

 • Du forstår at koble forretningsforståelse, kundebehov og datastrukturer og derved skabe intuitive og værdiskabende BI løsninger.
 • Du har solid erfaring med udvikling i og brug af Power BI og har indgående kendskab til både den tekniske opsætning og det ”smarte” dashboard layout.
 • Du har forståelse for, hvordan data skal hænge sammen og er vant til komplekse overvejelser og dialoger omkring datasammenhænge og -skæringer.
 • Du har sans for det gode brugervenlige layout og ved hvordan en god BI løsning skal skæres.
 • Du har en grundlæggende datateknisk forståelse og trives samtidig i samspillet mellem brugerbehov og tekniske muligheder og tager derfor gerne dialogen direkte med kunden for at afklare bedst mulige indhold og design af en kunderettet BI løsning.
 • Du har sandsynligvis i en årrække arbejdet med Microsoft SQL og BI produkter, herunder Power BI, og har skabt færdige løsninger på platformen. Du ved, hvilke elementer der skal overvejes fra start til slut af en BI leverance.
 • Du arbejder struktureret og selvstændigt og trives i en hverdag med forskelligartede opgaver både i bredden og i dybden.
 • Du har solid dataforståelse, er talstærk og udfordrer gerne opgaver og arbejdsprocesser, så de løses mere effektivt gennem optimering eller automatisering.
 • Du taler og skriver dansk og engelsk og har en relevant uddannelse indenfor økonomi og/eller IT – Måske er du cand.merc.it(dat) el.lign.

Om os
Vi tilbyder dig en udfordrende stilling i en dynamisk og spændende virksomhed i vækst, hvor der er højt til loftet og plads til forskelligheder. Du får kolleger, der brænder for Live Entertainment branchen og mulighed for at udvikle dig i et uformelt arbejdsmiljø i en underholdende og ofte hektisk hverdag.
Du vil få reference til CFO Thomas Pavstrup.

Ansøgningsfrist: Vi behandler ansøgninger og indkalder til samtaler løbende. Du opfordres derfor til at søge straks muligt. Vi vil gerne modtage en motiveret ansøgning og CV fra dig. Det er desuden en fordel, hvis du kan sende materiale, der demonstrerer et BI projekt, du har leveret.
Ansøgning, CV og evt. relevant materiale sendes til: [email protected] med emne ”Ansøgning Data Analyst”.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Arbejdssted: Carlsberg Byen, København

Om Eventim Scandinavia:
Eventim Scandinavia udbyder og formidler billetter til fantastiske oplevelser i Danmark (Billetlugen.dk), Norge (eventim.no) og Sverige (eventim.se).
Vi er 100% ejet af CTS Eventim AG, som er Europas førende udbyder af billetløsninger og relaterede services i mere end 20 lande. Eventim driver ligeledes event management og koncerthuse over hele Europa som f.eks. K.B. Hallen i København.
CTS EVENTIM havde i 2019 en samlet omsætning på € 1.443 mio. og beskæftiger mere end 3.200 medarbejdere.