Billetlugen/Eventim Scandinavia lancerer fanSALE, hvor forbrugerne trygt og lovligt kan videresælge og købe billetter, der er købt på Billetlugen.dk.

Udfordringer med videresalg af billetter er steget de sidste par år: Billetter der bliver solgt til overpris, billetter som aldrig bliver sendt eller billetter, som bliver solgt flere gange. Billetlugen tager et vigtigt skridt i kampen for at hjælpe forbrugerne med at sælge og købe billetter på en tryg og lovlig måde. fanSALE er en retfærdig og brugervenlig videresalgsplatform, som kan hjælpe fans og arrangører i hele billetbranchen.

FanSALE lanceres nu i Danmark, Norge og Sverige og er allerede i brug i Tyskland, Storbritannien, Holland og Schweiz. Platformen er hurtigt blevet certificeret af Google, som stiller høje krav til annoncering med Google AdWords.
Det er muligt både at sælge nummererede og unummererede billetter på fanSALE. Når en billet videresælges, vil den gamle billet automatisk blive annulleret, og en ny billet vil blive booket i en ny ordre. Dette garanterer ægte og gyldige billetter for køberen. Det gør det også muligt at videresælge personlige billetter. Processen er 100% digital og sikrer en god brugeroplevelse for både sælger og køber.

Besøg fanSALE her

Verificeret: – fanSALE garanterer ægte billetter med Billetlugen Billettjek. Billetter solgt via Billetlugen.dk, partnershop eller vores kundeservice kan sælges på platformen med garanti for gyldighed.

Sikkert: – Alle Billetlugens billetter kan identificeres gennem den unikke stregkode, og den unikke stregkode verificeres som ægte billetter. Først når køberen har modtaget billetterne, vil pengene blive udbetalt til sælgeren.

Hurtigt: – fanSALE sikrer hurtigt salg og køb af billetter. Billetlugen tager ansvaret for hele billetleverancen. Køberen vælger leveringsmetode i kurven. Udover papirbilletter er det muligt både at vælge print@home og mobilbilletter, hvilket gør det muligt at lave spontane og hurtige salg og køb af billetter – også kort før et arrangement.

Retfærdigt: – I henhold til dansk lov er det ikke lovligt at videresælge billetter til en højere pris end den oprindelige pris. Derfor er det kun muligt at videresælge billetterne til den originale pris eller billigere på fanSALE.

En god løsning for alle

Med fanSALE løser Eventim en række problemer, der hidtil har spredt sig som ringe i vandet: Kunder, der har købt billetter, men som de alligevel ikke har lyst eller mulighed for at bruge dem, kan sætte deres billetter lovligt til salg og få deres penge retur, og dem, der er interesserede i at deltage i et arrangement, får mulighed for at købe billetter til normalpris og uden risiko for forfalskninger. Derudover slipper arrangørerne både for tomme pladser og for at måtte skuffe og afvise gæster, der uvidende dukker op med falske billetter.

Rigtig mange udsolgte festivaler, koncerter og idrætsbegivenheder er blevet skudt til næste år. Og mange af de publikummer, som har ladet deres billetter gå videre, i stedet for at få dem refunderet, risikerer pludselig ikke at kunne bruge dem, fordi de skal noget andet. Her bliver fanSALE en mulighed for trygt at købe og sælge billetter

– Med fanSALE tager vi et vigtigt skridt i kampen mod organiseret sortbørshandel og videresalg af billetter til tårnhøje priser. På fanSALE kan man både videresælge og købe billetter til den pålydende værdi og samtidig være 100 procent sikker på, at man både overholder loven og rent faktisk får ægte og gyldige billetter til det arrangement, man gerne vil deltage i – uanset hvornår Corona-situationen tillader, at det bliver afviklet, siger Jens Arnesen – Adm. Dir. Eventim Scandinavia