Glæd dine medarbejdere, kollegaer eller samarbejdspartnere med billetter til Mamma Mia

Udgivet

Glæd dine medarbejdere, kollegaer eller samarbejdspartnere med billetter til Mamma Mia

I starten af det nye år løber musicalen Mamma Mia af stablen i Koncertsalen hos Tivoli, og i den forbindelse har du mulighed for at gøre en god handel med Billetlugen.

Glæden ved oplevelser

For 10 år siden havde Mamma Mia som musical premiere i Danmark, nu er den tilbage med et nyt dansk cast og de gode gamle ABBA sange. Der er lagt op til en stor musikalsk oplevelse, og derfor vil Billetlugen gerne hjælpe til, at du kan dele denne oplevelse med andre.

Vi tilbyder nemlig ekstraordinær mængderabat på en række af de shows, som spilles i København i januar og februar. Så står du og mangler julegaver til dine medarbejdere eller gerne vil arrangere en fælles firmaudflugt, så har du nu muligheden for at glæde folk ved en tur i Koncertsalen i Tivoli. Derudover kan billetterne også bruges som gave til dine samarbejdspartnere eller noget helt fjerde – det er op til dig.

Rabattens størrelse afhænger af, hvor mange billetter du gerne vil have, men det kan vi finde ud af, når du kontakter os for at høre mere.

Kontakt os på [email protected]

Vi gør opmærksom på, at tilbuddet kun gælder så længe, der stadig er pladser til forestillingerne tilbage. Så tøv ikke med at tage fat i os.

Mere info om forestillingen herunder

Megasuccesen kommer tilbage – på dansk!

Efter ti års ventetid kan det danske publikum atter opleve den globale megasucces MAMMA MIA! på dansk i foråret 2020. I 2010 oplevede 190.000 danskere musicalen MAMMA MIA! ledsaget af ABBAs udødelige hits i København og Aarhus. Opsætningen havde et af de største forsalg til en dansk teaterforestilling nogensinde. Ligesom sidst bliver musicalen opført med et dansk cast og med danske versioner af ABBAs allerstørste hits.

Et talentfuldt dansk cast

Annette Heick skal spille den ene kvindelige hovedrolle som Donna. Den anden hovedrolle spilles af det 24-årige stortalent Matilde Zeuner Nielsen. I de øvrige roller medvirker bl.a. Trine Gadeberg, Nicoline Siff Møller, Gordon Kennedy, Jesper Lundgaard, Peter Oliver Hansen og René Wormark.*

PER SE

Ligesom sidst er det produktionsselskabet PER SE der står bag opsætningen af MAMMA MIA! i Danmark. De har også stået bag opsætningen i Göteborg og siden hen også i Helsinki og Warszawa. Bengt Bauler, kreativ ansvarlig, siger: “Vi ser frem til endnu en gang at præsentere vores græske ø hvor solen altid skinner, havet er meget blåt og hvor ABBAs musik strømmer i løbet af 2 timer og 40 minutter. Her i Skandinavien har vi virkelig brug for lys, farve og positiv energi i de mørkeste vintermåneder. Here we go again!”

En mor. En datter. Tre mulige fædre.
Og et bryllup du aldrig glemmer!

Over 60 millioner mennesker verden over er blevet forelsket i karaktererne, historien og musikken. Manuskriptforfatter Catherine Johnsons glade og morsomme historie udspiller sig på en græsk ø. Sofie skal giftes, men ved ikke, hvem hendes far er. Hun læser sin mor Donnas dagbog og finder ud af, at der findes 3 mulige fædre, og inviterer dem i al hemmelighed til sit bryllup. En af dem er hendes far, men hvem?
De magiske fortællinger i ABBAs tidsløse sange driver denne fortryllende historie om kærlighed, glæde og venskab frem, og hver aften vil publikum få deres livs oplevelse.
Med flere produktioner verden over end nogen anden musical er MAMMA MIA! en fantastisk succes!

Se mere på mamma-mia.dk

*Vi tager forbehold for, at rollerne kan spilles af andre skuespillere i tilfælde af sygdom eller andre forhindrende omstændigheder.

 

Kontakt os for at høre mere om mængderabatten:

[fusion_button link=”mailto:[email protected]” text_transform=”” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment=”center” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”fa-envelope fas” icon_position=”right” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Kontakt os[/fusion_button]

 

Skrevet af
Peter Vilstrup
Sales Coordinator hos Billetlugen