https://corporate.eventim.de/en/portfolio/

Brænder du for kommunikation, salg og formidling, og kunne du tænke dig at udfolde dine evner hos Europas største udbyder inden for billetsalg og live underholdning? Så skal du læse videre her, vi søger nemlig en studentermedhjælper til vores salgsafdeling, der bor i hjertet af København.

Vores nye studentermedhjælper skal være med til at hjælpe os med at booste vores B2B del ved blandt andet finde og kontakte nye salgs-leads, at oversætte og udforme B2B nyhedsbreve, samt løbende hjælpe til med koordinering på tværs af vores tre skandinaviske kontorer.

Der er altid brug for nye idéer, så vi kan tænke i andre baner, og kommer du med en ny idé, der kan udvikles på, er det ikke umuligt, at du får mulighed for at løbe med den, sammen med de andre gode ideer, vi har.

Som stort set alle andre stillinger og roller i vores firma vil der være noget koordinering af ad hoc opgaver, som i denne stilling vil være med  salgs- & forretningsudviklingsopgaver.

Den person som vi leder efter er formentlig i gang med en uddannelse indenfor kommunikation, markedsføring eller international business, og har behov for en supplere uddannelsen med et deltidsarbejde. Du får lov til at afprøve det, du allerede kan samt opbygge et godt CV med relevant erhvervserfaring. Du er glad for at lære og ikke er bange for kundekontakt eller for at kaste dig ud i nye opgaver.

Når du formulerer dig på skrift, skal ordene flyde naturligt, problemfrit og forståeligt, og hvis du har arbejdet med skriftlig kommunikation og salg tidligere, er det uden tvivl noget der kommer et ekstra flueben ved.

Billetlugen er en del af noget større – CTS Eventim – og vi leverer billetløsninger, markedsføring, live-oplevelser, support og adgangskontrol til Danmarks største musikscener, kulturhuse og til koncert- og eventarrangører i Danmark.

På vores amazing lokation i Carlsberg Byen bliver du hver morgen mødt af et spændende team, der rummer hinandens forskelligheder og kultur.

Vi arbejder i mindre teams, så du er typen, der taler med alle, og er den der stiller spørgsmål til en fest, så du uden at tænke over det ved en masse om de andre, når aftenen er ovre.

Vi vil rigtig gerne se dig så meget som muligt, men denne deltidsstilling er normeret til ca. 10 positive og sjove timer ugentligt, som selvfølgelig hænger sammen med dit studie.  

En masse frisk frugt på kontoret og en massageordning er med til at vise, at vi passer på vores kollegaer.

Har du ikke fået en god nats søvn kan vores super lækker kaffe eller te lade batterierne, eller måske vil du bare nyde et glas koldt danskvand fra hanen.

Det positive arbejdsmiljø støtter vi op om, og vores frivillig frokostordning skaber rammerne for sjove anekdoter, dybe samtaler og en masse grin.

Hvis vi ikke har formået at få alle detaljer med, og du stadig har spørgsmål, så skriv endelig til vores HR manager, Jennifer, på: jennifer.christensen@eventimscandinavia.com