Løft jeres billetsalg med Billetlugen Bureau

Udgivet

Hos Billetlugen brænder vi for at sælge billetter. Faktisk er vi eksperter i det.

Billetlugen har nemlig sit helt eget digitale bureau, der hver dag arbejder målrettet med at markedsføre og sælge billetter til vores kunders events. Vi er Billetlugen Bureau. I modsætning til mange andre marketing- og digitale bureauer er vi udelukkende specialiseret i billetsalg og kunderejsen under et billetkøb. Derfor kan vi tilbyde komplette marketingløsninger af alle typer events – Og vi kan helt sikkert også hjælpe dig!

Læs mere om Billetlugens billetsystemer

Skræddersyede marketingløsninger til dit event
Et succesfuldt billetsalg skyldes oftest en grundig og veltilrettelagt markedsføring. Hos Billetlugen Bureau tilbyder vi en skræddersyet løsning til netop dit event. Vi har solid viden om billetmarkedet og -køberne samt mangeårig erfaring med digital marketing.

Vi udarbejder og eksekverer marketingkampagner på tværs af sociale medier og digitale platforme, så du opnår det helt rigtige marketingmiks. Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • SoMe-kampagner på Facebook, Instagram og TikTok
  • Programmatisk display-annoncering
  • Google Ads
  • Annoncering på eksterne medier – både print og digitalt
  • Og meget, meget mere.

Nå den rette målgruppe og se resultaterne
Billetlugen Bureau ved mere om dine billetkøbere end nogen anden. Vi har nemlig indgående indsigter og omfattende data på de danske billetkøbere og deres billetvaner. Med vores særlige viden og forbindelse til din målgruppe kan vi sammen nå ud til de potentielle købere målrettet og kosteffektivt.

Når vi opsætter en kampagne, kan vi med vores data målrette kampagnen specifikt til de mest relevante modtagere. Vi kan fx målrette kampagnen mod tidligere billetkøbere, deres venner, billetkøbere fra lignende begivenheder samt personer, der kan lide en bestemt kunstner eller lignende kunstnere.

For mange af vores kunder er det også vigtigt at kunne spore resultaterne og værdien af markedsføringen. Derfor tilbyder vi en bred vifte af muligheder inden for sporing. Vi kan både løse enklere opgaver som tracking af konverteringer og mere avancerede opgaver i Google Analytics.

Læs mere om Billetlugens trackingløsninger

Skal vi optimere dit billetsalg?
Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at markedsføre dit event? Så ræk endelig ud til vores marketingafdeling på [email protected].

Läs artikeln på svenska / Les artikkelen på norsk

Skrevet af:
Signe Kogut
Marketing Coordinator
billetlugen.dk | eventim.no | eventim.se