Billetlugen. Net er et kraftfuldt og tilpasningsdygtigt billetsystem designet til at håndtere enorme mængder trafik.

Hvad du får med Billetlugen.Net

Kraftfuldt og robust billetsystem

Skalerbar platform til at håndtere høj belastning og efterspørgsel. Har en dokumenteret track record og har bl.a. solgt mere end 1 million billetter på én dag.

Moderne e-handelsplatform

Med indkøbsvognsløsningen kan du sælge billetter, pakker, varer, sæsonkort og gavekort. Alt i din egen white-label butik.

Dedikeret supportteam med stor erfaring

Vores Support-kolleger står til rådighed alle ugens 7 dage via både telefon og email, og tager ansvar for oprettelse af arrangementer for dig.

Skræddersyet marketingstrategi

Ved at bruge alle tilgængelige kanaler i vores netværk, skaber vi en marketingstrategi designet til at komplimentere din egen.

Hvad er Billletlugen.Net?

Billetlugen.Net er et kraftfuldt og dynamisk billetsystem, der har vist sig at være et af de mest pålidelige og robuste billetsystemer på markedet og har solgt billetter til nogle af de største og mest fremtrædende koncertture, festivaler og arenaer i verden.

Vores supportteam er drivkraften bag denne platform og tager sig af alle tekniske aspekter for dig. Det betyder eventoprettelse, kampagnetilbud og fakturering samt at hjælpe med rådgivning i salgsstrategi og kundekommunikation, når der er behov for det.

26

LANDE

250M

BILLETTER SÆLGES HVERT ÅR

3000

MEDARBEJDERE

Vi hjælper dig hele vejen

Med Billetlugen får du ikke kun en billetløsning, men også en fuldgyldig billetpartner.

Oprettelse af begivenhed

Lad vores supporteksperter håndtere hele arrangementet for dig. Vi garanterer at få solgt dine arrangementer hurtigt, så du kan fokusere på dit arrangement.

Brandet købsproces

Få din egen webshop tilpasset dit design. Dette forstærker dit brand og sikrer en optimal købsproces for dine billetkøbere.

Markedspladser

Via vores platform billetlugen.dk møder du et bredt publikum. Ekstra synlighed er mulig gennem tapet, leaderboard og top-slider placering. Vi kan også tilbyde international markedsføring i hele Skandinavien og andre steder i Europa gennem vores Eventim-kolleger i udlandet.

Kundeservice

Lad vores kundeservice hjælpe dine billetkøbere. Hvis en billetkøber har mistet sin billet, har et spørgsmål om arrangementet eller ønsker at købe billetter over telefonen, er vores kundeservice tilgængelig via telefon, chat, Facebook og email.

FanSALE

Nu kan dine fans købe og videresælge billetter købt på Eventim på en sikker og lovlig måde. Med fanSALE annulleres billetter automatisk og nye billetter bookes og leveres i en ny ordre. Processen er 100% digital og sikrer en god oplevelse, både for sælger og køber. Verificeret – sikker – hurtig – fair.

www.fansale.dk

Vil du have en demo?

Indtast din e-mailadresse, så kontakter vi dig for en demo!