Online billetløsning? Billetlugen er Europas førende udbyder af digitale billetløsninger

Eventims digitale salgskanal, online billetsalg med eventim, sælg billetter online hos os, sælg billetter online, sælg billetter online, billetsystem
Med online billetsalg fra Eventim kan du sælge billetter på mange forskellige salgskanaler, herunder vores egen digitale salgskanal eventim.no

Hvis du planlægger et arrangement, kan vores online billetløsning gøre livet lettere for dig. Vi hos Eventim er stolte af at være Europas førende billetudbyder med tilstedeværelse i 25 lande. Vores portefølje omfatter kendte navne som vinter-OL i Sochi i 2014 og OL i Rio i 2016.

Da vores online billetløsning har været god nok til OL, samt hundredvis af andre begivenheder, koncerter og festivaler, kan du trygt bruge vores online billetløsning til dit kommende arrangement!

I dette indlæg kan du læse, at vi er mere end blot en leverandør af billetsystemer. Vi er forpligtet til at være en holistisk partner for vores partnere. Det opnår vi ved at levere førsteklasses online billetløsninger. Vi kan også tage en aktiv rolle for at hjælpe med din markedsføring, salgsstrategi, kundekommunikation mv.!

Vil du sælge billetter online? Tjek dette indlæg ud

Nedenfor kan du læse nogle gode grunde til at vælge vores online billetløsning til og drive billetsalget til dit arrangement.

Billetløsning efter arrangement og behov

Der er mange forskellige typer arrangementer. Havde det været sådan, at der findes et såkaldt “quick fix”, eller en simpel online billetløsning, der dækker alle de forskellige arrangementers behov for at designe en billetløsning, havde arrangørernes liv været meget nemmere. Desværre, eller måske heldigvis, har forskellige arrangementer forskellige målgrupper, deltagere og indhold.

Til et fiktivt strikkearrangement med en målgruppe: damer 50+, er det måske ikke en god idé kun at have én online billetløsning. Det vil sige uden mulighed for at købe billet i en fysisk butik eller kun tilbyde deltagerne digitale PDF-billetter. Netop derfor tilbyder vi hos Eventim vores samarbejdspartnere skræddersyede billetløsninger, der opfylder netop deres behov.

Med Eventim kan du tilbyde dine deltagere at købe billetter online, mobil eller på fysiske forretninger rundt om i landet. Vi kan også sælge billetter gennem vores kundecenter eller ved døren til arrangementet. Hvis det ønskes, kan vi også hjælpe dig med at sætte billetsalget op på dit arrangements Facebook-side.

Vi har den enkleste online billetløsning!

Det burde ikke være svært at være kunde hos os. Derfor har vi gjort processen meget enkel for vores fremtidige partnere. Derudover har vi brugt meget tid på at designe vores online billetløsninger med brugerne i tankerne. Dette gør det nemt at bruge vores løsninger til dine arrangementer. Det mener vi er vigtigt, så du kan fokusere på at afholde det bedste arrangement, mens vi fokuserer på det, vi er gode til, nemlig at levere gode og brugervenlige online billetløsninger.

Vi har opdelt afslutningen af samarbejdet i 9 steder, der ser sådan ud:

  1. Tag kontakt for at afklare vores partners behov. Hvad er vigtigst for din partner, og hvordan kan Eventim bidrage med vores systemer og ekspertise til at løse dine behov?
  2. Aftal vilkår og tjenester, der kræves af os.
  3. Opret begivenhed(er)
  4. Aftal hvilke platforme billetterne sælges på
  5. Planlæg markedsføring og hvordan vi kan hjælpe med at synliggøre arrangementerne
  6. Offentliggør begivenhederne og igangsæt markedsføring
  7. Regelmæssig analyse af salgstal for at følge op på udviklingen i salget
  8. Eventuel levering af adgangskontrol
  9. Evaluering efter begivenhed

Pålidelig online billetløsning med et pålideligt og robust system

Nedetid resulterer ofte i tabt omsætning. Det er vi i Eventim opmærksomme på. Derfor har vi sørget for, at vores online billetløsninger kan håndtere store belastninger og stor efterspørgsel fra kunderne.

Vores systemer har blandt andet håndteret 30 millioner henvendelser på under 30 minutter. Vores referencer refererer til kvaliteten af vores systemer. Store begivenheder som vinter- og sommer-OL stiller skyhøje krav til pålideligheden af deres billetløsning, og det er lykkedes os at opfylde disse krav.

Skulle efterspørgslen blive for stor, har vi en god venteværelsesteknologi på plads, der beskytter infrastrukturen mod at blive overbelastet. Vores infrastruktur overvåges løbende internt og eksternt af en tredjepartsvirksomhed for at sikre, at alt er i orden. Vores servere kan håndtere mere end 300 forskellige anmodninger i sekundet, hvilket svarer til 180.000 anmodninger i minuttet. Dette gør vores systemer til en af verdens mest robuste billetløsninger.

Læs mere om billetsalg online

White label løsninger og FanTickets

Hvem sagde, at billetter skal være kedelige og almindelige? I hvert fald ikke os. Med vores white label-løsninger kan du bruge dit eget logo og udtryk på billetterne. Dette giver dig masser af spillerum til at designe dine billetters grafiske udtryk i vores online billetløsning. Vi tilbyder også, hvis det ønskes, gode løsninger til at integrere online billetsalg på deres hjemmeside. Dette gøres med en såkaldt iFrame som er et lille udpluk af vores digitale løsning, der kan placeres hvor det ønskes på deres hjemmeside.

Billetter kan være spændende, farverige og en fryd for øjet. Det mener vi i Eventim i hvert fald. Derfor tilbyder vi gennem vores online billetløsning gode designmuligheder til at designe en mindeværdig billet, som dine kunder gerne vil beholde i bakspejlet som en souvenir.

White label billet til black panther film, online billet løsning med white label billetter, brugerdefinerede billetter

Dette er et eksempel på vores FanTickets. Her kan du se en FanTicket, der er designet på vegne af Eventim Apollo i anledning af filmen Black Panther. FanTickets fra Eventim er billetter af høj kvalitet med mulighed for at inkludere arrangørens logo, ønsket tekst, samt billeder, der er relevante for arrangementet.

Vores smukke teknisk avancerede printere kan printe billetter i høj kvalitet med en opløsning på 360 dpi. Vores kraftfulde printer kan printe op til 7.000 sådanne fantastiske billetter hver time. Vær ikke bange for dårligt blæk, der spreder sig fra billetten. Med vores egen blækløsning og vores brug af UV-lys til at tørre billetten, behøver du ikke frygte en billet med dårligt blæk, der spreder sig.

Markedsfør dit arrangement hos os

Afholdelse af et arrangement er kun en del af hele ordningen. At have en god online billetløsning samt at sprede budskabet om dit arrangement udgør resten. Vi kan ikke afholde arrangementet for dig, men vi kan i hvert fald tage os af de seneste numre. Med vores online billetløsninger kan du også få hjælp til markedsføringen af dit arrangement.

Vi kan hjælpe dig med markedsføring i følgende kanaler:

Sociale medier

Ifølge tal fra Norges Statistik er sociale medier nok Norges største medie. Derfor er det vigtigt også at bruge denne mediekanal til at nå ud til potentielle kunder. Gennem vores online billetløsning kan vi designe målrettede sociale mediekampagner på Facebook og Instagram. Gennem vores publikumsadministrator kan vi tilføje tidligere billetkøbere og rette kampagnen mod dem og deres vennekreds. Vi kan også lancere en kampagne på sociale medier, der retter sig mod personer, der har interesser, der er relevante for den type begivenhed, der afholdes.

Søgemaskineoptimering og SEM

Udover at have en god online billetløsning er vi stærke på søgemaskineoptimering. Søgemaskineoptimering eller SEO handler om at opnå gode generiske resultater i søgemaskiner som Google. Dette er vigtigt, så du kommer højt oppe i søgeresultaterne, når nogen søger efter ord og sætninger, der er relevante for dit arrangement.

Over de generiske søgeresultater finder vi de betalte søgeresultater. I og med at rangering for et ord med kun søgemaskineoptimering kan være en langvarig proces, kan vi hjælpe dig med at få en god søgeordskampagne på Google, så du opnår en højt betalt placering på relevante søgeord. 

Google annoncer

Gennem vores online billetløsning kan vi også hjælpe dig med at blive vist i bannerannoncer på relevante hjemmesider, hvor din målgruppe rejser.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores online billetløsning eller andre services, kan vi kontaktes på mail: sales@eventim.no, hvis du ønsker at tilmelde dit arrangement, kan du gøre det her .

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *