Online billetsalg med Billetlugen. Det har aldrig været nemmere at sælge billetter

Udgivet

Eventim sin digitale salgskanal, online billettsalg med eventim, selg billetter på nett med oss, selg billetter på nett, selge billetter på nett, billettsystem

Flere og flere foretrækker at bruge online billetsalg frem for at købe billetter gennem traditionelle kanaler. Det afspejles i lukningen af mange traditionelle kanaler, hvor man tidligere kunne købe fysiske billetter. Norges Statistik har fundet ud af, at hele 98 % af nordmændene er online. Bureauets mediebrugsundersøgelser viser også, at hele 95 % af alle i Norge mellem 16 og 79 har en smartphone.

Smartphone- og internetudbredelsen i Norge er skyhøj, så online billetsalg er vejen at gå, hvis du vil nå ud til flest mennesker. Med online billetsalg fra Eventim kan dine kunder købe dine billetter når som helst på dagen, fra hvor som helst i verden på enhver enhed, der er forbundet til internettet. 

Hvorfor skal jeg have online billetsalg?

Der er mange gode grunde til at have online billetsalg. Også ud over, at stort set alle nordmænd er online. Med online billetsalg kan du potentielt spare penge. Ved ikke at skulle betale for, at medarbejdere, der står klar i et fysisk lokale, kun skal håndtere billetsalget, kan du enten opnå højere lønsomhed på billetsalget, eller sænke billetprisen.

Vælger du online billetsalg fra Eventim, er dine kunder ikke tvunget til at købe online. Eventim har flere forretninger spredt rundt i landet. I betragtning af at omkostningerne ved at drive disse er fordelt jævnt på mange forskellige arrangører, vil din udgift være meget lav. Det betyder, at dine kunder ikke skal vælge mellem bekvemmelighed eller lave priser. Hos os kan du tilbyde begge dele.

Ydermere har vi mange gode muligheder for at integrere vores online billetsalgssystem med dine løsninger. Ønsker du billetsalg i døren, i dine egne lokaler eller endda på din egen hjemmeside og/eller Facebook-side, kan vores online billetsalgssystem integreres med din ønskede løsning.

Alle arrangører har forskellige behov. Vi bestræber os på at være imødekommende over for individuelle arrangører for at finde ud af, hvad der vil fungere bedst for den enkelte. Med over 20 års erfaring med billetsalg kan vi bruge vores ekspertise til at finde den bedste løsning for dig. Sammen finder vi ud af, præcis hvilken løsning der vil være mest praktisk for dig, arrangementet og dine gæster.

Læs også vores andet indlæg: Sælger du billetter online? Vi er Europas førende billetudbyder

Hvorfor vælge online billetsalg med Eventim?

Der er mange gode grunde til at vælge os til at drive dit online billetsalg. Vi er blandt de fremmeste i verden, når det kommer til at drive online billetsalg. Vores infrastruktur kan håndtere mere end 3.000 unikke anmodninger i sekundet, hvilket svarer til så meget som 180.000 anmodninger i timen. Grundet vores gode tekniske løsninger, konkurrencedygtige priser, internationale tilstedeværelse og ekspertise, er vi blevet udvalgt af blandt andet OL i Sochi 2014, og i Rio 2016 til at drive deres online billetsalg. Vi hjælper ikke kun store internationale arrangementer. Hvert år distribuerer vi mere end 150 millioner billetter til over 200.000 arrangementer i forskellige størrelser.

En anden god grund til at vælge os er, at vi kan hjælpe med meget mere end blot de tekniske aspekter af at drive dit online billetsalg. Vi er derfor mere end blot en udbyder af online billetsalg til vores kunder. Vi er en omfattende samarbejdspartner, der kan bistå med blandt andet markedsføring, support og kundeanalyse.

Tjek også vores andet indlæg: Start dit billetsalg med Eventim

Adgangskontrol og billetter

Eventim har gode billetløsninger og adgangskontrolløsninger. Efter at en deltager i dit arrangement har købt en billet gennem vores online billetsalg, eller gennem en anden salgskanal, vil vedkommende have adgang til enten en fysisk billet eller en digital PDF-billet.

Vores adgangskontrolløsning hedder EVENTIM.access. Det er en fuldt skalerbar løsning, der vil kunne dække arrangører af alle størrelsers behov for adgangskontrol og billetkontrol. Vagter eller medarbejdere ved dit arrangement vil have adgang til en Android- eller iOS-applikation. Denne applikation bruges til hurtigt at scanne QR eller andre koder. Vores applikation kan også bruges i overensstemmelse med enheder, der understøtter NFC til at styre RFID-mobilbilletter.

Vi tilbyder gode løsninger relateret til design og layout af billetter, så de er i tråd med deres grafiske profil. Vi har blandt andet gode White-label løsninger. Vores løsninger giver dig mulighed for at dekorere billetterne med dit eget mærke eller grafiske elementer, der er i stil med arrangementet.

Ønsker du at tilbyde fysiske billetter af høj kvalitet, kan vi tilbyde dine deltagere FanTickets. FanTickets kan leveres gratis, og er trykt på eksklusivt billetmateriale og bruger kun blæk af god kvalitet. Det betyder, at billetterne kan passes og bruges som souvenirs af deltagerne, når arrangementet er slut.

Markedsføring med Eventim

Udover at levere online billetsalgsløsninger i verdensklasse, kan vi bistå med vores indsigt og ekspertise i at bruge forskellige kanaler til at nå ud til en relevant målgruppe for dit arrangement. 

Gruppe af mennesker i møde, markedsføring med arrangementer, markedsføring af billetsalg
Vi kan hjælpe med markedsføringen af dit arrangement.

Vi har fået god viden relateret til at bruge målretning til at finde potentielle kunder til events. Kunder udvælges efter relevante psykografiske, demografiske eller geografiske kriterier. Hvis en person opfylder disse kriterier og ses som en potentiel deltager med overlappende interesser og demografiske træk, vil de blive eksponeret for markedsføring af dit arrangement. Vi kan bruge målretning på Google Ads eller sociale medier til at nå ud til potentielle deltagere til dit arrangement.

For at bruge målretning og digital markedsføring så effektivt som muligt og for at opnå øget online billetsalg, burde der være foretaget en grundig kundeanalyse forud for en digital markedsføringskampagne. Vi kan hjælpe dig med at få en dyb kundeindsigt. Når dette er gjort, ved du, hvilke personer du skal prøve at nå ud til.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores online billetsalgsløsninger, markedsføring eller andre løsninger, står vi klar til at besvare dine henvendelser på [email protected]