Online billetsystem. Maksimer dit billetsalg med vores løsninger.

Udgivet

Eventim sitt dyktige team ute i felten, online billettsystem med Eventim, norges beste online billettsystem, selge billetter på nett, billettsystem

Et pålideligt og kraftfuldt online billetsystem er arrangørens bedste ven og værktøj. Med et fremtidsrettet og professionelt online billetsystem vil meget af det administrative arbejde gå automatisk. Ikke nok med det, så vil det også være meget nemt for dine besøgende at bruge det digitale billetsystem til at erhverve billetter til din koncert eller begivenhed.

Vi hos Eventim har stor erfaring med drift og udvikling af online billetsystemer. Vores systemer bruges af over 200.000 begivenheder hvert år, der sælger over 150 millioner billetter gennem vores billetløsninger. Ønsker du adgang til et skalerbart online billetsystem, der passer til ambitiøse arrangører og events i alle størrelser, kan vores systemer være løsningen for dig.

Siden starten af Eventim i Tyskland i 1999 har vi opnået en stærk tilstedeværelse på det europæiske kontinent. Fra i dag findes Eventim i over 25 lande. Vi er tilstede på markeder fra Spanien i syd til Norge i nord og fra Irland i vest til Rusland i øst. Den geografiske dækning af vores online billetsystemer giver os mulighed for at dele ekspertise og erfaring med vores europæiske afdelinger. Dette giver os mulighed for fortsat at være en førende udbyder af online billetsystemer i Europa. 

Europas førende billetsalg

Udover at bruge vores afdelinger til at erhverve ekspertise og viden, kan vi også annoncere og sælge billetter på tværs af nationale salgsplatforme. Det betyder, at større arrangører af store koncerter eller arrangementer, samt koncerter uden en generel kundebase internet i Norge kan bruge vores europæiske netværk til at nå ud til et potentielt marked bestående af flere millioner individer.

Udover at have en stærk europæisk tilstedeværelse, har Eventim også haft en skandinavisk tilstedeværelse siden 2004. Vores stærke skandinaviske tilstedeværelse åbner op for, at vores partnere kan drage fordel af vores erfaring, ekspertise og fysiske forretninger for at kunne maksimere deres billetsalg i Norge og i Skandinavien.

Se også vores andet indlæg: Billetsalg online med Eventim

Et online billetsystem, du kan stole på

Har du tidligere erfaring med at sælge billetter gennem et online billetsystem, så er du sikkert klar over, hvor meget pålidelighed og oppetid har at sige for en digital billetløsning. Med Eventim får du adgang til et online billetsystem, som du kan stole på.

Vores online billetsystem er blevet prøvet før med stor succes. Vores online billetsystemer er tidligere blevet brugt til at sælge billetter til store internationale begivenheder som OL i Sochi i 2014 og OL i Rio i 2016. 

Infrastrukturen i vores online billetsystem er meget robust og sikker. Hvert sekund kontrolleres mere end 6.000 komponenter, der udgør den fysiske infrastruktur på den server, der driver vores systemer. Dette gøres for at sikre kontinuerlig og korrekt køling af serverkomponenterne for at sikre maksimal ydeevne og oppetid.

Læs også gerne vores indlæg: Sælg billetter hos os. Vi kan hjælpe dig med at nå dit potentiale.

Online billetsystem umættelig kapacitet

Serverne, der driver vores online billetsystem, kan håndtere så mange som 3.000 unikke anmodninger i sekundet. Det svarer til så mange som 180.000 anmodninger i sekundet. Vores serveres store kapacitet og høje ydeevne gør vores online billetsystem til et af de mest robuste i verden. Store begivenheder som de olympiske lege, koncerter af verdenskendte kunstnere og Melodi Grand Prix har brugt eller bruger vores online billetsystem til at sælge billetter til deres gæster.

Selvom store begivenheder bruger vores løsninger til at sælge billetter, er vores online billetsystem fuldt skalerbart. Det betyder, at både store aktører såvel som små og mellemstore kan bruge vores løsninger. Vores servere vil være i stand til at regulere deres dedikerede maskinkraft for hver begivenheds anmodninger baseret på størrelse. Det betyder, at vi kan tilbyde konkurrencedygtige priser for drift af et online billetsystem til arrangementer i alle størrelser.

Skalerbart online billetsystem

Som kort nævnt ovenfor er vores online billetsystem fuldt skalerbart og er lige så velegnet til verdensomspændende internationale begivenheder, som til lokale kor, der ønsker at sælge billetter til deres optræden i den lokale kirke.

Udover at tilbyde skalerbare tekniske tjenester såsom vores online billetsystem, har vi gode fysiske mekanismer på plads til at sikre effektiv adgangskontrol. Dine sikkerhedsvagter og/eller medarbejdere vil have adgang til en Android/iOS-applikation, der kan bruges til at autentificere billetterne. Vores billetter er udstyret med deres helt egen identitet, som kontrolleres gennem forskellige implementerede sikkerhedsmekanismer. Eksempler på sådanne sikkerhedsmekanismer er et samspil af elementer som unikke kombinationer af tal, QR-koder og stregkoder. 

Med vores applikation vil dine medarbejdere ved døren hurtigt kunne tjekke, om billetten er gyldig. Med denne gode sikkerhedsmekanisme på plads, behøver du ikke miste potentielle indtægter på grund af falske eller ugyldige billetter. Med en sikker indtægtskilde og et robust online billetsystem kan du sikre dine gæster en god event/koncertoplevelse.

Billetter digitalt eller fysisk

Person, der bruger en bærbar computer, online billetsystem, digitale billetter
Med vores online billetsystem kan dine gæster vælge, om de vil have en digital PDF-billet eller en fysisk billet.

Selvom data fra Norges Statistik viser, at 98 % af norske husstande er online, og at mange har adgang til smartphones, ønsker mange adgang til alternative salgskanaler for at få billetter til arrangementer. Det tager vi selvfølgelig højde for, og i den forbindelse har vi mange fysiske forretninger spredt rundt i Norge, hvor dine gæster kan tage hen for at købe billetter.

Vi har også gode løsninger på plads til at implementere billetsalg gennem vores online billetsystem på jeres platforme og løsninger. Vores dygtige team kan hjælpe dig med at åbne op for billetsalg gennem din egen hjemmeside eller facebookside. Hvis det ønskes, kan du naturligvis også sælge billetter i døren eller i dit eget fysiske udsalg.

Vores primære salgskanal er vores hjemmeside eventim.no . Denne salgskanal åbner op for at nå ud til et bredt publikum af tusindvis af ivrige begivenheds- og koncertgæster på udkig efter nye spændende begivenheder, de kan deltage i.

Som vores samarbejdspartner vil dine gæster også kunne bruge vores dygtige kundeserviceteam. Eventims kundeservice kan blandt andet sælge billetter til dit arrangement over telefonen. Vores kundeservice kan også besvare dine gæsters spørgsmål og henvendelser vedrørende billetsalg.

Mere end blot et online billetsystem

Vi er mere end blot en udbyder af online billetsystem. Vi hjælper også vores samarbejdspartnere med markedsføringen af deres arrangement. Vi kan også tilbyde værdifuld rådgivning om kundeindsigt og taktik for at maksimere billetsalget.

Vores dygtige team har stor erfaring med digitale markedsføringsteknikker. Vi har ekspertise inden for blandt andet søgemaskineoptimering, SEM, annoncering i sociale medier og målrettet markedsføring. Med target marketing kan du nå ud til en relevant målgruppe, der har overlappende interesser med dit arrangement. Vores online billetsystem kommer også med gode værktøjer, som kan bruges til at få et overblik over, hvordan det går med billetsalget. Værktøjerne giver også et godt indblik i dine gæsters demografiske og geografiske træk, som kan bruges til markedsføring.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores online billetsystem og andre tjenester, kan vi kontaktes på vores kontaktside . Vi glæder os til at høre om dit arrangement og hvordan vi kan hjælpe dig. Hilsen os i Eventim.