Sælg billetter på din egen hjemmeside

Udgivet

Med Billetlugen.Light kan du sælge billetter på din egen hjemmeside

Løsningen er en integreret billetshop, som du selv kan designe

Billetlugen.Light er et af Billetlugens billetsystemer. Dette system er kendetegnet ved at være et simpelt og brugervenligt system, hvor du selv er inde og oprette events m.m.

En yderst brugbar funktion i Billetlugen.Light er, at du som arrangør kan integrere din billetshop på din egen hjemmeside. Ved hjælp af en iFrame kan dine gæster købe billetterne direkte fra din hjemmeside uden nogensinde at blive omdirigeret til en ekstern billethjemmeside.

Billetshoppen kan også designes, så den matcher til din hjemmeside og dit brand. Derfor kan billetshoppen falde i ét med hjemmesiden og giver billetkøberne en tillidsfuld købsoplevelse.

Eksempler

Det lyder jo meget godt alt sammen, men hvordan ser det så ud i virkeligheden?

Dette kan et udvalg af vores Billetlugen.Light kunder give deres bud på.

Finders Keepers er en platform for upcoming design, som afholder en række større events i bl.a. København og Aarhus. De har valgt at integrere deres billetshop på deres egen hjemmeside og resultatet ser rigtig godt ud:

Tjek det selv ud lige her: https://finderskeepers.dk/besoeg-marked/billetter/
Og her kan du også købe billet til deres kommende event i København d. 9. og 10. november

Teater Jævn er en teaterforening, som på nuværende tidspunkt har en forestilling – “Generalforsamlingen”, som de optræder med i samarbejde med Hedensted Kommune. Deres billetshop er også integreret til deres egen hjemmeside og ser således ud:

Deres billetshop kan findes her: http://jaevn.dk/billetsalg/
Deres show løber fra d. 23. september og indtil d. 11. oktober på forskellige lokationer.

*****************************

Billetlugen.Light er helt gratis at bruge til at oprette events, og der bliver ikke stillet krav til, hvor mange events du holder, eller hvor mange billetter du sælger. Her styrer du det hele selv, som du har lyst til, og hvornår du har lyst til det.

Du kan læse mere og oprette dig helt uforpligtende lige her:

[fusion_button link=”www.billetlugen-light.dk” text_transform=”” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment=”center” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Billetlugen.Light[/fusion_button]

 

Skrevet af
Peter Vilstrup
Sales Coordinator hos Billetlugen