Sælg koncertbilletter nemmere og mere effektivt med Billetlugen.

Folk til en koncert sælger koncertbilletter med eventim

For at arrangere en vellykket koncert er der ofte meget at holde styr på. Hos os bliver det i hvert fald nemmere at sælge koncertbilletter! Det har store og kendte koncertarrangører og spillesteder som Olavshallen, Melodi Grand Prix og Folketeatret valgt at gøre. Med Eventim som samarbejdspartner er det ikke kun salget af koncertbilletter, der bliver nemmere. Vi kan blandt andet bistå med vores ekspertise indenfor kundeanalyse, markedsføring, kundeservice, adgangskontrol mm.

Gennem over 20 års erfaring i billetbranchen har vi opbygget værdifuld ekspertise, som vi dagligt bruger til at hjælpe koncertarrangører med at sælge koncertbilletter online eller på salgssteder. 

Vi kan hjælpe dig med at sælge flere koncertbilletter, end du måske har opnået på egen hånd. Vi har gode etablerede salgskanaler med titusindvis af besøgende på månedsbasis. Udover vores digitale salgskanaler har vi fysiske forretninger spredt rundt i landet, hvor dine gæster kan købe billetter.

Vi har også gode rutiner og teknologi, der gør adgangskontrol nem, hurtig og effektiv. Alle vores billetter er udstyret med en unik identitet, der kan verificeres ved at scanne QR eller stregkode ved døren. Vi har vores egne applikationer, som dine medarbejdere eller sikkerhedsvagter kan downloade til deres smartphones for at kunne autentificere billetterne.

Læs også vores indlæg om: online billetløsning

Nationale og internationale aktører har solgt koncertbilletter hos os

Vi har en stærk europæisk tilstedeværelse. Vi har afdelinger fra Storbritannien i vest til Rusland i øst, og fra Spanien i syd til Norge i nord. Eventim har hjulpet koncertarrangører med at sælge billetter til koncerter med kendte kunstnere som Iron Maiden, Elton John, James Blunt, Abba og Andrea Bocelli. Som du kan se, diskriminerer vi ikke på baggrund af genrer, og alt fra heavy metal til klassisk musik indgår i vores repertoire.

Vores samarbejdspartnere adskiller sig drastisk i størrelse, og vi har hjulpet med at sælge koncertbilletter til koncerter med store internationale kunstnere og til lokale kor. Vi ville have været stolte af også at kunne inkludere dig og din koncert i vores fremtidige portefølje.

Sælg koncertbilletter hos os på flere kanaler

Nordmænd er meget digitale. Ifølge Norges Statistik er hele 98 % af nordmændene online. Desværre tog denne undersøgelse ikke højde for folks præferencer i forhold til at købe billetter. Men det gør vi – vi ved, at forskellige koncertpublikum har forskellige præferencer, og det tager vi selvfølgelig højde for.

Når du sælger koncertbilletter hos os, behøver du ikke begrænse dig til en simpel salgskanal. Vi har gode løsninger til blandt andet at integrere vores digitale salgskanal med vores samarbejdspartneres eksisterende og planlagte løsninger. Dette giver dine gæster mulighed for at købe billetter på din hjemmeside, facebookside eller gennem vores digitale salgskanaler.

Udover vores digitale salgskanaler kan du sælge koncertbilletter gennem vores fysiske forretninger, der er spredt rundt i landet. Hvis du ønsker det, kan du selvfølgelig sælge koncertbilletterne i døren ved koncerten, eller på et særskilt salgssted.

Se også vores opslag: Billetsalg online med Eventim

Det har aldrig været nemmere at sælge koncertbilletter fysisk og online

Vi har investeret meget tid og kræfter i at kunne gøre vores tjenester så brugervenlige og enkle som muligt. Det har vi gjort for at gøre det nemmere for vores partnere at sælge koncertbilletter hos os. For at komme i gang med at sælge koncertbilletter, skal du blot kontakte os. Dette er naturligvis helt uforpligtende, og efter at vi har lært lidt mere om dig og dit arrangement, vender vi tilbage med et konkurrencedygtigt tilbud. Det er helt op til dig, om du vælger at tage imod tilbuddet.

Vores værktøjer er meget brugervenlige, og vi har et digitalt administrationspanel, hvor vores samarbejdspartnere kan gå ind for at få et bedre overblik. På det digitale administrationspanel får du et overblik over, hvor mange billetter der er solgt, hvor de er solgt, og hvor godt du har det. Vores værktøjer kan også give dig nyttig kundeindsigt. Ved at sælge koncertbilletter med Eventim får du adgang til nyttige geografiske og demografiske oplysninger om dine koncertdeltagere. Du kan bruge dette til bedre at facilitere marketing- og salgskanaler for at nå din målgruppe.

Vi har kapacitet til at sælge flere koncertbilletter

Serverpark, vores kraftfulde servere har kapacitet til at sælge mange koncertbilletter

Koncertarrangørers værste mareridt er, at billetsystemet fejler. Hvis du sælger koncertbilletter hos os, vil dette ikke være et aktuelt problem. Vores servere og teknologi er blevet testet under høj ydeevne og bestod testen. Vi har blandt andet håndteret 30 millioner henvendelser på under 30 minutter.

Vores servere kan håndtere mere end 3.000 unikke anmodninger i sekundet. Det svarer til så mange som 180.000 anmodninger i minuttet. Disse servere er blandt andet blevet brugt til at håndtere billetsalg til store begivenheder som OL i Sochi og Rio. Skulle det utænkelige opstå, og vi oplever for mange henvendelser, har vi en god venteværelsesteknologi, der beskytter systemet mod at blive overbelastet.

Kunde service

Det kan være meget dyrt at etablere en særskilt kundeservice til at håndtere billetsalg og besvare henvendelser i forbindelse med billetsalg. Vælger du at blive vores samarbejdspartner, vil vores dygtige og servicemindede kundeservice kunne besvare dine deltageres henvendelser. Vores kundeservice kan besvare henvendelser på kanaler som Facebook, chat, telefon og e-mail.

Dine koncertdeltagere kan også købe koncertbilletter direkte hos os på telefon. Dette kan være meget nyttigt, hvis din målgruppe ikke foretrækker at købe billetter online, eller ikke ønsker at gå til et af vores outlets.

Markedsføring med Eventim

For at udfylde deres kapacitet og sælge så mange koncertbilletter som muligt, er det meget vigtigt at drive en gennemtænkt og effektiv markedsføring. Vi kan hjælpe med dette. 

Hver måned besøger mere end 90.000 besøgende vores digitale salgskanal eventim.no . Det betyder, at din koncert kan nå et bredt og stort publikum ved at sælge koncertbilletter hos os. Udover vores digitale salgskanal har vi god ekspertise indenfor digital markedsføring.

Vi kan blandt andet hjælpe med at målrette markedsføring på Google-annoncer og i sociale medier. Vi kan også hjælpe med søgemaskineoptimering. Søgemaskineoptimering er med til at give din hjemmeside en bedre placering for relevante søgeord i søgemaskiner som Google.

Målretning af markedsføring på Google-annoncer og i sociale medier kan være kraftfulde marketingværktøjer til at nå ud til den relevante målgruppe. Med målretning kan vi hjælpe dig med at sælge koncertbilletter til personer med ønskede interesser og demografiske egenskaber. Med målretning kan vi vælge, hvem der skal se annoncen. Så kan vi sikre, at modtageren har interesser, der matcher din koncert.

Har du spørgsmål vedrørende salg af koncertbilletter, billetsalg til et andet arrangement eller hvordan vi kan hjælpe med markedsføring, står vi klar til at besvare din henvendelse på sales@eventim.no

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *