Sælger du billetter online? Vi er Europas førende billetudbyder

Udgivet

Eventim sin digitale salgskanal, online billettsalg med eventim, selg billetter på nett med oss, selg billetter på nett, selge billetter på nett, billettsystem

Hvis du vil sælge billetter online, så er du kommet til det rigtige sted. Vi hos Eventim har 20 års erfaring med billetløsninger. Vi har hjulpet koncerter og arrangementer med at sælge billetter siden 1999.

Siden starten har vi opbygget en stærk tilstedeværelse på det europæiske kontinent. Det betyder, at endnu flere mennesker kan opleve enkelheden og ydeevnen af vores billetsystemer. Dette kan også gavne dig, hvis du har potentiale til en høj kapacitet ved dit arrangement. Så kan vi bruge vores europæiske afdelinger til at hjælpe dig med at sælge så mange billetter som muligt til et europæisk publikum.

Eventim har gode etablerede salgskanaler til at sælge billetter online eller fysisk på et salgssted. Vi ved, at forskellige målgrupper har meget forskellige præferencer i forhold til ønskede salgskanaler. Derfor har vi mange kanaler, hvor du kan sælge dine billetter. Det er ingen hemmelighed, at de fleste billetter sælges online. På trods af det er der stadig mange, der gerne vil købe fra et fysisk outlet. Med vores forretninger spredt rundt i landet kan dette lade sig gøre.

Læs også gerne vores indlæg: Salg af billetter med Eventim. Nå dit fulde potentiale!

Hvorfor sælge billetter online med Eventim?

Der er mange gode grunde til at vælge Eventim for at hjælpe dig med at sælge billetter online eller i fysiske forretninger. For det første har vi en unik ekspertise på området, som vi har opbygget gennem mange år i branchen. Denne ekspertise bruger vi til at rådgive og tilbyde unikke løsninger, skræddersyet til arrangørens behov.

Alle arrangører har mange variabler og tilgange, de skal tage højde for. Hvilken platform de skal bruge til at gennemføre billetsalg online er én. Med Eventim kan du sælge billetter online via en sikker platform. Mange seriøse og store arrangører har før du brugt denne platform til at gennemføre billetsalg online. Dette henviser til platformens gode omdømme og tillid.

Med vores platform til salg af billetter online vil du have adgang til meget mere end blot et system, der muliggør salg. Du får adgang til Eventims ekspertise og ekspertise. Vi kan blandt andet hjælpe dig med at få værdifuld kundeindsigt, og effektivisere billetsalget ved at bruge målretning

Mange store begivenheder såsom OL i Sochi 2014 og Rio 2016 har brugt vores løsninger til at gennemføre billetsalg online. Dette viser, at vores systemer er blevet testet med høj ydeevne og har bestået enhver test, de har været udsat for. Alle vores løsninger, herunder salg af billetter online, er fuldt skalerbare, hvilket betyder, at løsningerne kan tilpasses enhver. Vores systemer, der letter salget af billetter online, kan lige så nemt bruges til et arrangement eller en koncert med 50 gæster, som en med 50.000 gæster.

Se også vores andet indlæg: Sælg koncertbilletter nemmere og mere effektivt med Eventim

Kunde service

Når man arrangerer et arrangement eller en koncert, og ønsker at sælge billetter online, er der ofte store omkostninger. Disse omkostninger er blandt andet relateret til kundeservice. Hos os vil du kunne lave store besparelser ved ikke at drive kundeservice, der tager sig af billetsalg og håndtering.

Eventims dygtige team ude i marken, online billetsystem med Eventim, Norges bedste online billetsystem, sælg billetter online
Vores dygtige team står klar til at hjælpe dig og dine gæster til en god koncert- og eventoplevelse.

Vores partnere, der sælger billetter online hos os, vil have adgang til vores kundeservice. Vores kundeservice vil så kunne servicere dine gæster, hvis de ønsker at købe billetter over telefonen, eller hvis de undrer sig over noget i forbindelse med dit billetsalg. Vores servicemindede, venlige og professionelle servicemedarbejdere står altid klar til at hjælpe vores partneres deltagere.

Systemerne, der giver dig mulighed for at sælge billetter online

Som førende billetudbyder på det europæiske kontinent har vi også førende systemer og løsninger, der letter billetsalget online. Vores systemer har været ude i hårdt vejr før, og har klaret enhver udfordring, de har stået over for. Vores systemer, der blandt andet letter salget af billetter online, har tidligere håndteret 30 millioner henvendelser på under 30 minutter. Dette indikerer, hvor kraftfuld vores hardware er.

Vores systemer, som letter salget af billetter online, distribuerer mere end 150 millioner billetter til 200.000 arrangementer hvert år. Vores systemer kan håndtere mere end 3000 unikke anmodninger i sekundet. Det svarer til så mange som 180.000 anmodninger i minuttet.

I det usandsynlige tilfælde, at vores servere bliver overbelastet, holder systemerne ikke op med at fungere. Vi har gode venteværelsesfunktioner på plads, hvilket betyder, at den vil behandle forespørgsler kronologisk, fra ældste til nyeste. Ønsker du et robust, skalerbart og sikkert system med høj ydeevne, hvor du kan køre billetsalg online, så er vi samarbejdspartneren for dig.

Vi har også gode sikkerhedsmekanismer på plads for at forhindre forfalskning af billetter. Vores billetter er udstyret med unikke QR, stregkoder eller et sæt cifre. Med vores smartphone

applikation, kan dine sikkerhedsvagter eller medarbejdere bruge telefoner til at scanne billetterne og autentificere dem. Dette giver dig mulighed for sikkert at sælge billetter online og udføre effektiv adgangskontrol ved døren.

Vi gør mere end blot at sælge billetter online

Vi er mere end blot en billetudbyder, der gør det muligt at sælge billetter online. Udover at have gode systemer og løsninger, der giver mulighed for salg af billetter online, har vi gode opfølgnings- og supportpolitikker på plads. Dette gør os tilgængelige for vores kunder, for at kunne rådgive og bidrage med vores ekspertise til at hjælpe dem med billetsalg online.

Vores systemer har gode indbyggede værktøjer til analyse og rapportering. Ved at sælge billetter online med vores løsninger får du indsigt i, hvem der køber billetterne. Du får indsigt i dine deltageres demografiske og geografiske karakteristika. Denne kundeindsigt kan du bruge til at tilpasse din eventplanlægning og markedsføring, så den bliver mere relevant for publikum.

Vi har også god ekspertise inden for markedsføring. Vi kan blandt andet hjælpe dig med at bruge søgemaskineoptimering til at opnå god synlighed i Google for søgeord, der er relevante for dit arrangement. Udover dette har vi erfaring med brug af SEM, altså betalt synlighed i søgemaskiner som Google.

Vi kan også bruge vores ekspertise i at målrette markedsføring til Google-annoncer eller annoncering på sociale medier. Dette giver dig mulighed for at nå ud til en målgruppe med relevante interesser og demografiske og/eller geografiske træk til dit arrangement.