Nye muligheder med Billetlugen.Light

Udgivet

Tre kvinder deltager i en festival

Sommeren står for døren, og solen begynder så småt at vise sig. Vi glæder os alle til en velfortjent sommerferie, men inden vi når så langt, har vi en glædelig nyhed at dele med jer om vores Billetlugen.Light billetsystem. Videreudvikling er essentielt for os, og derfor har vi arbejdet hårdt på at forbedre vores Light-system med nye funktioner, der vil gøre hverdagen lidt lettere.

Lad os tage et kig på de spændende nye funktioner, som allerede er tilgængelige, og hvordan de vil gøre oplevelse endnu bedre.

Nu kan du nemt ændre rækkefølgen på både priser og områder

Flere har efterlyst mere fleksibilitet, når det gælder rækkefølgen af priser og områder – både under oprettelsen af et event og efter offentliggørelsen. Vi er glade for at kunne meddele, at dette nu er muligt! Hvis der findes mindst to billetområder, vil ikonet være synligt, og rækkefølgen på billetområderne kan nemt ændres ved hjælp af drag & drop. Dette giver jer mulighed for hurtigt og enkelt at tilpasse jeres events efter behov og præferencer

Scanning er nu endnu nemmere med én og samme QR-kode for flere events

Nu er det endnu nemmere at forberede scanning af billetter. Hvis du har flere events i løbet af de næste dage, kan du nu nøjes med at downloade én QR-kode til konfiguration af alle events, de næste 30 dage. Denne ene QR-kode kan også bruges til at konfigurere et ubegrænset antal mobile enheder. Du finder mere information på vores Hjælp-side. Læs mere om Scan App HER

Nu er opsætning af time-slots blevet endnu nemmere!

Billetløsning til tilbagevende events

Tidsbestemt indgang er den perfekte løsning for tilbagevendende events, der finder sted samme sted, hvor du ønsker at fordele publikum på forskellige tidspunkter. Dette kan være for en enkelt dag eller over flere dage. Turistattraktioner som museer, udstillinger, gallerier osv. opererer ofte med tidsbestemt indgang. Træningstimer, bus- og bådsightseeing og rundvisninger generelt er andre eksempler på events, hvor tidsbestemt indgang vil være ideelt. Nu er det endnu nemmere at sætte op i Billetlugen.Light! Du finder en opdateret vejledning ved at klikke på Hjælp øverst til højre i Light-platformen.

Ændre flere arrangementer samtidig

Ændre i events flere på én gang

Hvis du ønsker at foretage ændringer i dine events, er det nu muligt at ændre flere på én gang. Du skal blot vælge flere datoer, så kan du masse-redigere de valgte events efter dine behov. Det kan eksempelvis være at aflyse flere datoer, ændre salgsperioden, event-titlen, adgangstiden, offentliggørelsesperioden og/eller salgsinformationen.

God sommer!

Dette var hvad vi havde på nyhedsfronten lige inden vi endelig kan byde sommeren velkommen. Hvis I har spørgsmål om de nye funktioner eller brug for hjælp til at komme i gang med nogle af dem, er I velkomne til at kontakte vores supportteam. Vi diskuterer gerne mulighederne med jer.

Vi vil gerne takke jer alle for det gode samarbejde i år. Vi glæder os til at se jer igen til efteråret.

Ønsker du at sælge billetter, vil du udforske nye muligheder med en ny leverandør, eller bare har nogle spørgsmål, vil vi meget gerne høre fra dig. Kontakt os, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.