SpeedwayLigaen og Billetlugen på banen med nyt samarbejde

Udgivet

Hos Billetlugen er vi meget glade for, at vi har indgået et samarbejde med SpeedwayLigaen – den bedste danske række inden for speedway-sporten. Billetlugen vil bidrage aktivt med både billetsalg og markedsføring, og begge parter har store forventninger til samarbejdet.

Vi glæder os meget til samarbejdet med Billetlugen og ser store muligheder i at have dem med som billetpartner, fortæller Jørgen Bitsch, formand for SpeedwayLigaens bestyrelse. Vi har en ambition om at gøre SpeedwayLigaen mere kendt blandt danskerne og dermed trække nye publikummer ud til klubberne for at opleve sporten. Netop dette kan Billetlugen støtte op om. Han fortsætter: Efter et par sæsoner præget af coronarestriktioner er vi klar til at bygge op igen. Vi ser frem til at udbrede kendskabet til SpeedwayLigaen i samarbejde med Billetlugen, og vi har kun lige rørt overfladen. Nu skal vi i gang!

Også hos Billetlugen ser vi frem til samarbejdet. Jens B. Arnesen, adm. direktør for Billetlugen udtaler:

Vi er meget stolte over, at SpeedwayLigaen har valgt Billetlugen som samarbejdspartner for billetsalg og markedsføring. Billetlugen har allerede gode erfaringer inden for speedwaysporten, som vi ser frem til at bygge videre på sammen med alle klubberne i den danske speedwayliga. Igennem et aktivt og stærkt partnerskab sammen med ligaens klubber ønsker vi at hjælpe til med at løfte både publikumsinteressen og de kommercielle muligheder inden for speedwaysporten.

SpeedwayLigaen køres fra april til september, og otte ligaklubber er med i den hæsblæsende kamp om guldet. I denne sæson er der ekstraordinært mange stærke kørere med, så publikum får rig mulighed for at opleve danske og internationale speedwaystjerner helt tæt på i de spændende matches.

Skrevet af:
Signe Kogut
Marketing Coordinator
billetlugen.dk | eventim.no | eventim.se