Billetlugen STØTTE

Ud over robuste og sikre billetsystemer yder vi førsteklasses support til at understøtte jeres billet- og salgsstrategi. Med Billetlugen får du derfor ikke kun en billetløsning, men en fuldgyldig billetpartner

KUNDESUPPORT

Med lang og bred erfaring inden for livebranchen, vil vores dedikerede kundesupportteam arbejde sammen med dig for at sikre, at du får mest muligt ud af dit billetsalg. Med kontor i København og støtte fra et skandinavisk team er vi altid i nærheden til at hjælpe med at løse dine behov eller være en sparringspartner omkring billetsalg, strategi eller marketingbehov. Skulle et arrangement kræve tilstedeværelse fra Billetlugen, er vi mere end klar til at møde op til dit arrangement.

Markedsføring

Ingen opgave er for lille eller for stor. Uanset om der er behov for markedsføring af et konkret arrangement i specifikke medier eller behov for en komplet marketingpartner, har du det, du skal bruge i Billetlugen som billetpartner. Billetlugen har et dedikeret team af specialister i digital marketing, som brænder for at sælge billetter.

Adgangskontrol

Billetlugen leverer adgangskontrol i verdensklasse, som blandt andet har været brugt under flere sommer- og vinter-OL samt mesterskaber som VM i fodbold og EM 2020 i håndbold i Trondheim. Scanning er tilgængelig med både håndholdte scanningsenheder og en smartphone-app (iOS og Android). Gennem et samarbejde med Axess kan vi ligeledes tilbyde både faste og mobile scanningsstationer. Vores adgangskontrolteam er også tilgængeligt for support på stedet, hvis behovet skulle opstå.

Kundeservice

Billetlugen har et dedikeret kundeserviceteam, der kan håndtere kundesupport for dig – fx hvis en billetkøber har mistet sin billet, har et spørgsmål til arrangementet eller ønsker at købe billetter over telefonen. Gruppebestillinger kan også foretages af vores kundeservice via telefonen med mulighed for fakturering ved større ordrer.

udsendelse af billetter

Selvom verden er blevet mere digital, vil mange stadig have fysiske billetter. Vores kundeservice klarer denne opgave og sender billetter ud til kunder, der ønsker det. Hvad med at tilbyde FanTicket til deres arrangement? En FanTicket er det perfekte minde. Med høj kvalitet og brugerdefineret design er billetterne unikke og en perfekt gave! Billedet er trykt på eksklusivt billetmateriale og er et ideelt alternativ til en almindelig billet. Og det bedste er, at der ikke er nogen ekstra omkostninger involveret! Hverken for dig som kunde hos Billetlugen eller for billetkøberen.

Fansale

FanSALE er Skandinaviens første digitale platform for videresalg af billetter. Alle billetter købt via Billetlugen kan sælges på platformen, og hele processen er 100% digital. Som arrangør betyder det lettere adgang og færre desperate fans, der ikke får oplevet det arrangement, de skal til. Og selvfølgelig kun for pålydende værdi, som er i henhold til loven om det sorte marked. Mere information om fanSALE kan findes her .

RAPPORTERING OG ANALYSE

Med Billetlugen får du et stort udvalg af rapporterings- og analyseværktøjer, der dækker de fleste behov. Er det en simpel rapport, mere avancerede rapporter, “live” rapportering eller behovet for at lave en dybere analyse, får du adgang til alt dette med Billetlugen som din billetpartner.

Streaming

Giggea er en sikker, brugervenlig pay-per-view-streamingplatform. Med Giggea som streamingplatform og Billetlugen som billetudbyder kan du som arrangør sælge billetter på samme måde som et traditionelt fysisk arrangement. Billetkøbere får adgang til livestreaming af begivenheden med en adgangskode, og kan se begivenheden live eller op til 7 dage efter, at begivenheden er slut. Læs mere om vores streamingløsning her.