Hos os kan du føle dig tryg - hele vejen igennem

Med Billetlugen får du ikke kun en billetløsning, men en fuldgyldig billetpartner.

Billetlugens tjenester

Arrangør support

Med stor erfaring og passion for livebranchen står vores dedikerede supportteam klar til at arbejde sammen med dig for at sikre, at du får mest muligt ud af dit billetsalg. Med et kontor i Osla og support fra et skandinavisk team, er vi aldrig langt væk. Vi kan altid hjælpe med at løse dine behov, eller være en sparringspartner vedrørende billetsalg, strategi eller markering. Har du derimod brug for tilstedeværelse, på stedet, under dit arrangement, kan vi tilbyde dette gennem vores erfarne on-site team.

Markedsføring

Ingen opgave er for lille og ingen for stor. Uanset om I har brug for markedsføring af et konkret event i specifikke medier, eller behov for en komplet marketingpartner, har du det, du skal bruge med Billetlugen som partner. Billetlugen har et dedikeret team af digitale marketingsspecialister, der brænder for at sælge billetter. Læs mere her.

Adgangskontrol

I et samarbejde med Billetlugen får du desuden adgang til et af markedets bedste adgangskontrolsystemer. Vores løsning er blevet brugt af flere imponerende partnere såsom adskillige sommer- og vinter-OL, adskillige verdensmesterskaber i forskellige sportsgrene til adgangskontrol til nogle af verdens største koncerter og festivaler. Adgangskontrol hos os kan ske med egne håndscannere og via en smartphone-app (iOS og Android). Gennem vores samarbejde med Axess kan vi også tilbyde både faste og mobile scanningsstationer. Vores dedikerede adgangskontrolteam kan også tilbyde support på stedet, hvis der skulle være behov for det.

Kundeservice

Med Billetlugen som billetpartner får du adgang til vores kundeservice, som kan tage sig af kundesupport for dig. Er det en kunde, der har mistet sin billet, har spørgsmål om billetter til et arrangement, eller blot en, der ønsker at bestille billetter over telefonen, så lad vores kundeservice klare dette for dig. Vi kan også levere papirbilletter, der sendes med posten, hvis dette ønskes.

fanSALE

Reducer risikoen for ulovligt sort marked, falske billetter og desperate fans til dine begivenheder. Billetlugen var de første i Skandinavien til at tilbyde en løsning til videresalg af billetter. fanSALE er en 100% digital løsning, hvor alle billetter købt via Billetlugen nemt og sikkert kan videresælges og naturligvis i henhold til Black Market Act. Læs mere om fanSALE her

Rapportering og analyse

Standard og skræddersyet rapportering samt analyseværktøjet Eventim.analytics. Hos os får du et stort udvalg af rapporterings- og analyseværktøjer, der dækker de fleste behov. Uanset om det er en simpel rapport, mere avancerede rapporter, “live” rapportering eller behovet for at lave en dybere analyse, får du adgang til alt dette med Billetlugen som din billetpartner.

Vil du vide mere?

Efterlad dine kontaktoplysninger nedenfor, så kontakter vi dig.