Billetsystem fra Billetlugen. Nå dit fulde potentiale med os.

Eventim billetsystemer logo, billetsystem

Hvis du skal arrangere et billetbegivenhed, er et billetsystem helt afgørende. Med et dårligt billetsystem, eller i mangel af et system, kan det være svært at opretholde et stabilt cash flow til at dække dine omkostninger. Hvis omkostningerne ikke dækkes, er der risiko for at skulle reducere omkostninger og aktiviteter, hvilket kan føre til lavere tilfredshed blandt publikum. Det kan igen resultere i færre interesserede ved næste arrangement. For at undgå denne negative tendens er det helt essentielt at have gode løsninger på plads til at gennemføre billetsalg. Med et billetsystem fra Eventim er du dækket.

Der er ofte begrænsninger på, hvad visse billetsystemer kan levere. Med nogle systemer er du ofte låst til svære, langsomme og dyre løsninger. Ud over dette er man ofte begrænset til kun én eller nogle få specifikke salgskanaler. Så alt for ofte er det salgskanaler, som ikke er populære eller har en lav grad af legitimitet blandt potentielle målgrupper.

Med et billetsystem fra Event vil du derimod ikke støde på dette problem. Vi er meget opsatte på at være en omfattende partner for arrangører i alle størrelser og nicher. Det opnår vi ved at være fleksible og omstillingsparate, så både store og små aktører føler, at vi kan dække alle deres behov i forbindelse med billetsalg. Det har vi formået at opnå, og fra i dag har vi partnere i alle størrelser lige fra Melodi Grand Prix og Olympiske Lege til lokale kor.

Eventims dygtige team ude i marken, online billetsystem med Eventim, Norges bedste online billetsystem, sælge billetter online, billetsystem
Vores dygtige og servicemindede personale står klar til at hjælpe dig.

Skalerbart billetsystem

For at være en relevant, konkurrencedygtig og førende billetleverandør har vi lagt meget tid, ressourcer og kræfter i vores billetsystemer. Det er trods alt billetsystemet, der letter salget af billetter. I denne sammenhæng har vi meget teknisk sofistikerede servere med enorm kapacitet.

Hvert år distribueres 250 millioner billetter til mere end 200.000 begivenheder gennem vores systemer. Dette viser, hvor kraftfulde vores servere er. Vi tager ikke genveje, når det kommer til vores billetsystemer. Det er det, der har gjort os til Europas førende billetleverandør på markedet. Vi har kontorer spredt over hele kontinentet. Fra Spanien i syd, til Norge i nord, og fra Storbritannien i vest til Rusland i øst.

Gennem vores europæiske afdelinger og netværk har vi betydelig ekspertise og viden. Det betyder, at vi er hurtige til at indarbejde ny og sikker teknologi, og løsninger for at kunne tilbyde vores samarbejdspartnere endnu bedre billetsystemer. Vores europæiske tilstedeværelse kan også bruges til at hjælpe vores partnere i Norge med at møde potentielle billetkøbere uden for Norges grænser. Gennem vores skandinaviske afdelinger kan vi også tilbyde billetsalg på både norske, svenske og danske digitale salgskanaler.

Se også vores indlæg om vores billetsystemer

Billetsystem med mange salgskanaler

Billetkøbere er forskellige. Selvom de fleste nordmænd er online og har smartphones, vil mange gerne købe billetter gennem alternative salgskanaler. Det tager vi selvfølgelig højde for, og vores billetsystemer giver mulighed for salg af billetter gennem mange forskellige salgskanaler.

Eventims digitale salgskanal, online billetsalg med eventim, sælg billetter online hos os, sælg billetter online, sælg billetter online, billetsystem
Med vores billetsystemer kan du sælge billetter på vores digitale salgskanal eventim.no

Ikke kun åbner vores billetsystemer op for salg gennem mange salgskanaler. Vi har også gode løsninger på plads, så du kan integrere vores billetsystemer op til dine eksisterende eller planlagte løsninger. I praksis betyder det, at dine publikummer kan købe billetter via din hjemmeside eller Facebook-side. Ydermere kan du selvfølgelig sælge billetter med vores billetsystemer i døren, eller på deres egne fysiske forretninger.

Udover at facilitere gode integrationsmuligheder, har vi også mange gode etablerede salgskanaler. Vores primære salgskanal eventim.no har hele 90.000 unikke besøgende hver måned. Dette udgør mange potentielle tilskuere til dit arrangement. Hvis dit publikum ønsker at købe billetter over telefonen, kan de ringe til vores kundeservice. Gruppebookinger er også mulige på telefon, med mulighed for fakturering ved større ordrer.


God service handler også om tilgængelighed, og derfor har vi sørget for, at billetkøbere kan nå os på forskellige måder – via telefon, mail, Facebook eller chat.

Se også vores opslag om: Start dit billetsalg med Eventim

Stabilitet, sikkerhed og høj ydeevne

Stabilitet og oppetid er meget vigtigt for et billetsystem, som vores billetsystemer klart opfylder. Vores billetsystemer kan håndtere 3.000 unikke forespørgsler i sekundet. Det svarer til så mange som 180.000 anmodninger i minuttet. 

Vores infrastruktur kontrolleres løbende af både arbejdere internt i Eventim og af en tredjepartsvirksomhed. Hvert sekund kontrolleres mere end 6.000 komponenter for blandt andet at sikre korrekt køling. Dette giver dig mulighed for at stole på, at vores billetsystemer er oppe og klar til at håndtere dit billetsalg.

Hvis det usandsynlige scenarie, at serverne oplever overbelastning, indtræffer, så har vi god venteværelsesteknologi på plads, som vil forhindre overbelastning. Eventim styrer den trafik, der overstiger kapaciteten, og undgår at miste køb på grund af opgivelse. Eventims løsning muliggør en smidig eksekvering af transaktioner, sikrer en god brugeroplevelse, forhindrer nedetid og er med til at maksimere omsætningen ved at udnytte enorme trafikmængder.

Sikkerhed og adgangskontrol

For at forhindre forfalskning af billetter har vi på plads gode og dokumenterede sikkerhedsmekanismer, som vi ved virker. Vores billetsystemer omfatter QR, stregkoder og/eller unikke kombinationer af tal på individuelle billetter. Scanning er tilgængelig med WiFi-scanning og en smartphone-app (iOS og Android), der kan bruges ved døren til at autentificere billetter. Da hver billet har en unik identitet, er det nemt at kontrollere billettens ægthed. Vores adgangskontrol er fuldt skalerbar, og er forsøgt med stor succes til både store og små arrangementer.

Markedsføring med Eventim

Uanset om du har den bedste begivenhed i verden, hjælper det lidt, hvis ingen ved om det. Vi ønsker at hjælpe vores partnere med at overvinde dette problem. Vi har god erfaring med markedsføring af diverse events gennem vores egen platform eventim.no. Vi har desuden ekspertise og erfaring inden for søgemaskineoptimering, SEM og målrettet annoncering gennem Google-annoncer og i sociale medier.

Hvis du har spørgsmål til vores markedsføring eller vores billetsystemer, er du velkommen til at kontakte os !

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.