Kontakt os

Vil du i gang med dit billetsalg, vil du skifte leverandør eller har du stadig spørgsmål? Så hører vi meget gerne fra dig!

Leder du efter kundeservice?

Har du købt billetter og har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice!

Kontakt os

Vi har over 20 års erfaring og er en af Danmarks ældste og mest pålidelige leverandører af billetteknologi. Vi sikrer vores samarbejdspartnere og deres kunder den mest pålidelige, robuste og innovative billetteknologi på markedet til enhver tid.

Med aktiviteter i 26 lande er vi Europas største billet- og liveunderholdningsselskab.

Mød vores rutinerede team med over 20 års erfaring i billetbranchen og indenfor forretningsudvikling, marketing, salg og projektstyring.

Vi deler gerne ud af vores erfaringer og ekspertise som led i et samarbejde.

Jens B. Arnesen

Administrerende Direktør

Med mere end 15 års erfaring inden for medie- og tech-sektoren bringer vores direktør en dybdegående viden om branchen og en passion for kundeorienteret ledelse til Billetlugen. Vi prioriterer klare mål og værdier, der placerer vores kunder i centrum. 

Kommerciel Chef

Mads Grimstad

Kommerciel Chef

Vores afdelingsleder for Billetlugens kommercielle afdeling har over 10 års erfaring fra musik & underholdningsbranchen med en dokumenteret track-record inden for billetsalg, eventpromotion og forretningsudvikling. Vi stræber efter at levere kundefokuserede løsninger og skabe værdi gennem solide og innovative billetsystemer, samt effektive og helhedsorienterede salgsstrategier. 

Vil du vide mere om os?

Du er velkommen til at kontakte en af ​​os, eller efterlade dine kontaktoplysninger nedenfor, så kontakter vi dig!

Find os