Til dig der vil selv

er Billetlugen.LIGHT det rette for dig. Det er en platform som er designet til uafhængige arrangører, kunstnere, foreninger og mindre spillesteder som ønsker at sælge billetter til koncerter, foredrag, stand-up,  sportsevents med mere, på en nem, brugervenlig og smart måde. Vores platform giver dig fuld kontrol over billetprocessen, så du hurtigt kan oprette events og sælge billetter. 

Billetlugen.Light er tilpasset online mobil forbrugeradfærd, hvor alle unødvendige klik er fjernet, så der er så kort som muligt fra tanke til handling. Systemet kommer et af markedets laveste billetgebyrer.

Opret dig i dag, og test vores billet selvbetjeningsløsning nemt og uden omkostninger. 

Til det store venue  

er INHOUSE det rigtige valg. Det et af Europas førende billetsystemer til teatre, operahuse, koncertsale, museer og sportsarenaer. Arrangørerne bruger den alsidige funktionalitet i INHOUSE til online billetsalg, abonnements-/sæsonkortsalg, i billetkontoret og på forskellige salgssteder.

Til dig der primært vil sælge billetter på billetlugen.dk 

 Så er NET den rette løsning. Det er et kraftfuldt og dynamisk billetsystem, der har vist sig at være et af de mest pålidelige og robuste billetsystemer i verden. Alsidig og fleksibel, bruges NET på nogle af verdens største og mest profilerede festivaler,  koncertturneer, spillesteder og arenaer.

Få eksperthjælp til at ramme din målgruppe

Synlighed er nøglen til et godt billetsalg. Det hjælper vi dig med ved at være en god samarbejdspartner for dig. Vi tilbyder førsteklasses billetsystemer, der tilpasses netop dine behov.

Billetlugen.dk er en af Danmarks mest besøgte billetsider, så med os er du garanteret at komme bredt ud til din målgruppe. Vi har et stort inhouse marketingbureau som kan hjælpe med opsætning og planlægning af kampagner, men også med ekspertvejledning, så du ramme den helt rigtige målgruppe, og sælge endnu flere billetter.
Med Billetlugen får du desuden første klasses arrangør-support, samt telefonisk og mail kundeservice til dine kunder, i særklasse. Vores platforme er mobiloptimerede, så dine kunder er sikret en god brugeroplevelse samt en glidende købsoplevelse, med så få klik som muligt.

Hvorfor vælge Billetlugen

Vi tilbyder mere end billetsystemer - vi er en omfattende billetpartner

Vores salgskanaler

Med vores billetsystemer sælger vi billetter gennem så mange forskellige kanaler som muligt – både online og offline. Dine billetter kan sælges på vores hjemmeside, din egen hjemmeside, Facebook, via vores kundecenter, lokalt i døren, i dit eget billetkontor og på forskellige udsalgssteder.

Vores platforme

På Billetlugens platforme kan du markedsføre dit event til et bredt publikum bestående af kulturglade danskere. Du kan fx skabe ekstra opmærksomhed om dit event med en central plads på Billetlugen.dk, få en historie i nyhedsbrevet eller et opslag på vores sociale medier.

Forskellige leveringstyper

Billetkøbere kan vælge mellem forskellige leveringsmuligheder alt efter deres behov. Vi tilbyder blandt andet elektronisk PDF-billet, mobilbillet tilpasset Wallet, papirbillet med posten (også med gaveindpakning) og afhentning i billetskranken.

Teknisk pålidelighed

Vi har pålidelige systemer med høj ydeevne. Fx har vi håndteret Danmarks største koncertsalg med Ed Sheeran, hvor vi på de første 100 minutter solgte over 100.000 billetter. Vi optimerer og udvikler løbende vores allerede verdensledende billetsystemer.

Vi holder dig i hånden hele vejen

Ud over robuste og sikre billetsystemer yder vi førsteklasses support til at understøtte jeres billet- og salgsstrategi. Med Billetlugen får du derfor ikke kun en billetløsning, men en fuldgyldig billetpartner

White label-løsninger

Øg konverteringer ved at sælge billetter med jeres eget design/mærke på vores billetsystemer. Billetlugen har forskellige løsninger, så du fx kan få vores billetsystem ind på din egen hjemmeside via iFrame.

Facebook billetshop

Med Billetlugen kan du sælge dine egne billetter på Facebook-sider ved hjælp af Facebook Ticketshop. Vi har også mange andre spændende funktioner, som vil øge billetsalget online!

Rapporter & analyser

Vil du vide, hvem dine kunder er, og hvor de køber deres billetter? Vil du se i realtid, hvilke kanaler dine billetter bliver solgt på? Og vil du vide, hvor succesfulde dine kampagner er, og hvor dine kunder kommer fra? Med Billetlugens billetsystemer får du svar på alle de spørgsmål, du måtte have.

Din marketingpartner

Billetlugen Bureau er din digitale marketingpartner til billetsalg. Vi er eksperter i at markedsføre og sælge billetter, og vi hjælper gerne med at løfte dit billetsalg. Vi tilbyder komplette marketingløsninger, herunder SoMe-kampagner, programmatiske displaykampagner og retargeting-kampagner.

Du kan stole på vores billetsystemer!

Billetlugen har referencer i verdensklasse og har solgt billetter til nogle af verdens mest profilerede begivenheder. I efteråret 2021 skrev Ed Sheeran dansk koncerthistorie, da der blev solgt mere end 150.000 billetter fordelt på 4 koncerter, og de første 100.000 billetter blev solgt på ca 100 minutter. Derudover har vi internationale referencer så som vinter-OL i Torino i 2006, Sochi 2014 og sommer-OL i Rio i 2016. Vores systemer har vist sig at være blandt verdens mest pålidelige og robuste billetsystemer. Vi har blandt andet håndteret 30 millioner transaktioner på under 30 minutter, og 3 millioner internationale kunder på samme tid.

Et udvalg af vores nuværende kunder