Billetsystemer fra Billetlugen!

Billetlugen har over 20 års erfaring og er en af Danmarks ældste og mest pålidelige leverandører af førsteklasses billetteknologi. Vi sikrer vores samarbejdspartnere og deres kunder den mest pålidelige, robuste og innovative billetteknologi på markedet til enhver tid

Europas førende teknologileverandør af billetløsninger

Vi forstår, at én løsning ikke passer til alle. Derfor tilbyder vi forskellige billetløsninger, der dækker arrangører, promoters, spillesteder og kulturhuses varierende behov, uanset størrelse og type. 

Vi har en billetløsning til dig, uanset om du arrangerer en stor festival, koncert, udstilling eller klubaften. Billetlugen leverer den ideelle løsning til dine behov med vores unikke fuldintegrerede systemer, erfarent supportteam, in-house marketingbureau, kundeservice til billetkøbere og on-site support.

Et billetsystem til dine behov

Billetlugen.Net er et kraftfuldt og dynamisk billetsystem, der har vist sig at være et af de mest pålidelige og robuste billetsystemer i verden. Alsidigt og fleksibelt – Platformen bruges tilnogle af verdens største og mest profilerede festivaler, koncertture og arenaer.

Fyrværkeri til stor koncert
Facade af oplyst teater

Billetlugen.Inhouse er et af Europas førende billetsystemer til kulturhuse, teatre, koncertsale, store venues, museer og sportsarenaer. Arrangørerne bruger blandt andet den alsidige funktionalitet i Billetlugen.Inhouse som fuldintegrerede billetsalgsløsning, samt til salg af abonnementer/sæsonkort, i billetkontoret og på online platforme.

Logo af Billetlugen.Light

Billetlugen.Light er et online selvbetjeningsbilletsystem, som giver dig mulighed for hurtigt at sælge billetter til et bredt publikum. Light er nem og intuitivt at bruge og rig på funktionalitet, hvilket giver en problemfri kunderejse for dig og dine billetkøbere.

Festivalsdeltager kaster med farver

Vil du vide mere?

Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor, så kontakter vi dig.