Streaming platform

Med Giggea som streamingplatform og Billetlugen som billetudbyder kan du som arrangør sælge billetter på samme måde som et traditionelt fysisk arrangement

Stream med Billetlugen og Giggea

Giggea er en sikker, brugervenlig pay-per-view-streamingplatform, der gør det muligt for arrangører at streame deres begivenhed over internettet. Med Giggea som streamingplatform og Billetlugen som billetleverandør kan du som arrangør sælge billetter på samme måde som et traditionelt fysisk arrangement. Billetkøbere får adgang til livestreaming af begivenheden med en adgangskode og kan se begivenheden live eller op til 7 dage efter, at begivenheden er afsluttet.

Mød andre i chatten

Giggea.com streaming platformen har en chatfunktion, der åbner mulighed for at lade deltagere chatte med hinanden. På eventsiden er det muligt at tilføje links til sociale medier og til salgskanaler for koncert- og eventeffekter. Der arbejdes også på at tilføje stemme- og modereringsfunktionalitet til chatten.

Se optagelsen senere

Hvis der ikke er særlige rettigheder, kan alle streams ses så mange gange som ønsket op til 7 dage efter livestreamen. For eksempel, hvis en begivenhed blev streamet live den 1. maj kl. 12.00, vil den være tilgængelig for billetkøbere indtil den 8. maj kl. 11:59. Det er i øvrigt også muligt at købe billetter til at se begivenheden op til 6 dage efter den originale livestreaming.

Branding og egen eventside

Det er muligt for arrangører at have en tilpasset landingsside og begivenhedssider med branding. Dette sker efter aftale med Giggea.com og kan medføre ekstra omkostninger.

Markedsføring med Billetlugen

Events, der streames, kan ligesom konventionelle begivenheder promoveres på Billetlugen.dk. Vi kan også tilbyde markedsføring i form af øget forsidesynlighed på billetlugen.dk, nyhedsbreve og på sociale medier.

Kunde service

Giggea.com tilbyder teknisk kundeservice til arrangører via email og telefon. Kundeservice tilbydes også billetholdere både før og under livestreamen via chat og email, hvis de skulle støde på problemer under streamen vil Billetlugen kundeservice som altid være tilgængelig fra mandag til torsdag 10:00-17:00, og fra 10.00-15.30 på fredage. Hvis nogen skulle støde på problemer i forbindelse med billetkøb, har spørgsmål eller ønsker at købe billetter over telefonen, står vi klar til at hjælpe i vores åbningstid.

Priser

Arrangørerne betaler et gebyr per solgt billet, der bruger streamingplatformen. Der er også en minimumspris for hver stream. Dette gebyr dækker brug af den tekniske platform, brug af bredbånd og kundeservice før og under arrangementet, rettigheder og immaterielle rettigheder. Alle juridiske rettigheder og immaterielle rettigheder skal gøres rede for af arrangøren forud for arrangementet. Hverken Billetlugen eller Giggea/Rockway er ansvarlige for juridiske spørgsmål eller omkostninger i forbindelse med streamingen af begivenheden.

21

LAND

250M

BILLETTER SÆLGES HVERT ÅR

3000

MEDARBEJDERE

Sådan fungerer Giggea-streamingplatformen

Begivenheder streames direkte over Giggeas streamingplatform på deres hjemmeside giggea.com. Giggeas streamingplatform er baseret på RTMP-streaming og bruger den nye og robuste videoafspillerfunktionalitet i HTML 5.

Giggea tillader streaming i fuld HD-kvalitet (1080p). Om du har mulighed for at bruge fuld HD-streaming afhænger af kvaliteten af kameraer, mikrofoner og opsætningen ved selve arrangementet. Det anbefales at streame dit videofeed via Giggea-streamingplatformen med en hastighed på mindst 6 Mbps.

Billetholdere behøver kun en computer eller en mobiltelefon forbundet til internettet for at streame begivenheden. For at du kan opleve stabil streaming, anbefales det at have en downloadhastighed på mindst 10mb.

Hvis det ønskes, kan du bruge Giggeas testværktøj forud for streamingen. Inde på Giggeas hjemmeside kan du teste downloadhastighed og tjekke, om streamingplatformen understøtter din enhed. Google Chrome er i øvrigt den anbefalede browser til at bruge Giggeas streamingplatform.

For den bedste begivenhedsoplevelse anbefaler vi at streame begivenheden på en stor skærm med høretelefoner eller højttalere af høj kvalitet. Giggeas streamingplatform understøtter også delvist brugen af Apple TV, Smart TV og Chromecast fra mobile platforme. Det er dog ikke garanteret, at dette fungerer optimalt. Vi anbefaler derfor Chromecasting fra computer til TV/skærm.

Billetkøb med adgangskode til streamingplatformen

Billetter til livestreaming-begivenheder sælges på Billetlugen-platformen og fungerer på samme sæt som at købe konventionelle billetter. Efter at billetkøbet er gennemført, får billetkøberen tilsendt en personlig adgangskode via email. Denne adgangskode indløses på Giggeas streamingplatform. Adgangskoden kan indløses umiddelbart efter billetkøb. Der er ingen grund til at vente til arrangementet starter.

  1. Gå til https://app.giggea.com/en/code
  2. Er du ny på Giggeas streamingplatform, skal du oprette dig som bruger
  3. Indløs den personlige adgangskode