Streamingplatform

Med Giggea som streamingplatform og Billetlugen som billetudbyder kan du som arrangør sælge billetter på samme måde som et traditionelt fysisk arrangement

Om Giggea

Giggea er en sikker, brugervenlig pay-per-view-streamingplatform, der giver arrangører mulighed for at streame deres begivenhed over internettet. Med Giggea som streamingplatform og Billetlugen som billetudbyder kan du som arrangør sælge billetter på samme måde som et traditionelt fysisk arrangement. Billetkøbere får adgang til livestreaming af begivenheden med en adgangskode og kan se begivenheden live eller op til 7 dage efter, at begivenheden er slut.

Sådan fungerer Giggea-streamingplatformen

Begivenheder streames direkte via Giggeas streamingplatform på deres giggea.com-hjemmeside. Giggeas streamingplatform bygger på RTMP-streaming og bruger den nye og robuste HTML 5-afspillerfunktionalitet.

Giggea tillader streaming i fuld 1080p HD-kvalitet. Om du har mulighed for at bruge fuld HD-streaming afhænger af kvaliteten af kameraer, mikrofoner og opsætningen af selve arrangementet. Det anbefales at streame jeres video-feed til Giggea-streamingplatformen med en hastighed på mindst 6 Mbps.

Billetholdere behøver kun en computer eller mobiltelefon tilsluttet internettet for at streame begivenheden. For at publikum kan opleve et stabilt flow, anbefales det at have en downloadhastighed på mindst 10mb.

Hvis det ønskes, kan publikum bruge Giggeas testværktøj forud for streamen. Inde på Giggeas hjemmeside kan offentligheden teste downloadhastigheden og tjekke, om streamingplatformen understøtter deres enhed. Google Chrome er den anbefalede browser til brug af Giggeas streamingplatform.

For den bedste oplevelse anbefaler vi at streame begivenheden på en stor skærm med høretelefoner eller højttalere af høj kvalitet. Giggeas streamingplatform understøtter også delvist brugen af Apple TV, Smart TV og Chromecast fra mobile platforme. Det er dog ikke garanteret, at dette fungerer optimalt. Derfor anbefaler vi at Chromecaste fra en computer til TV/skærm.

Billetkøb med adgangskode til streamingplatformen

Billetter til begivenheder, der streames live, sælges på Billetlugen og fungerer på samme måde som køb af konventionelle billetter. Efter billetkøbet er gennemført, vil billetkøberen få tilsendt en personlig adgangskode via e-mail. Denne adgangskode indløses på Giggeas streamingplatform. Adgangskoden kan indløses umiddelbart efter billetkøb. Der er ingen grund til at vente til arrangementet starter.

  1. Gå til https://app.giggea.com/en/code/
  2. Er du ny på Giggeas streamingplatform, skal du oprette dig som bruger
  3. Indløs den personlige adgangskode

Stream med Billetlugen og Giggea

Vi tilbyder mere end billetsystemer - vi er en omfattende billetpartner

Mød andre i chatten

Giggea.com-streamingplatformen har en chatfunktion, der åbner mulighed for at lade deltagere chatte med hinanden. På eventsiden er det muligt at tilføje links til sociale medier og til salgskanaler for koncert- og eventeffekter. Der arbejdes også på at tilføje stemme- og modereringsfunktionalitet til chatten.

Branding og egen eventside

Det er muligt for arrangører at have en tilpasset landingsside og begivenhedsside med branding. Dette sker efter aftale med Giggea.com og kan medføre yderligere omkostninger.

Markedsføring med Billetlugen

Events, der streames, kan ligesom konventionelle begivenheder promoveres på Billetlugen.dk. Vi kan også tilbyde markedsføring i form af øget synlighed på forsiden af Billetlugen.dk, i nyhedsbreve og på sociale medier.

Kundeservice

Giggea.com tilbyder teknisk kundeservice til arrangører via e-mail og telefon. Kundeservice tilbydes også billetindehavere både før og under livestreamen via chat og e-mail, hvis de skulle støde på problemer under streamen.Billetlugens kundeservice er som altid tilgængelig fra mandag til torsdag 10:00-17:00 og fra 10:00-15:30 om fredagen. Hvis nogen støder på problemer i forbindelse med billetkøb, har spørgsmål eller ønsker at købe billetter over telefonen, står vi klar til at hjælpe i vores åbningstid.

Se optagelsen senere

Hvis der ikke er særlige rettigheder, kan alle streams ses så mange gange du vil op til 7 dage efter den direkte stream. Hvis en begivenhed for eksempel blev streamet live den 1. maj klokken 12.00, vil den være tilgængelig for billetkøbere indtil den 8. maj klokken 11:59. Det er også muligt at købe billetter for at se begivenheden op til 6 dage efter den originale livestream.

Priser

Arrangørerne betaler et gebyr per solgt billet ved brug af streamingplatformen. Der er også en minimumsomkostning for hvert flow. Dette gebyr dækker brugen af den tekniske platform, bredbåndsanvendelse og kundeservice før og under arrangementet.Rettigheder og intellektuel ejendomAlle juridiske og intellektuelle ejendomsrettigheder skal være redegjort for af arrangøren forud for arrangementet. Hverken Billetlugen eller Giggea / Rockway er ansvarlige for juridiske spørgsmål eller omkostninger forbundet med arrangementets flow.