Om Billetlugen

Billetlugen er en del af CTS Eventim, Europas førende og største billet- og liveunderholdnings virksomhed med et salg på mere end 250 millioner billetter til 200.000 arrangementer over hele verden om året. Eventim-gruppen er repræsenteret i 26 lande og er noteret på den tyske børs med en omsætning på 650 mio. EUR og 1.800 ansatte.

0
Land
0
Solgte billetter hvert år
0
Medarbejdere

Referencer i verdensklasse!

Billetlugen har referencer i verdensklasse og har solgt billetter til nogle af verdens mest profilerede begivenheder, herunder vinter-OL i Torino i 2006, Sochi 2014 og sommer-OL i Rio 2016. Vores billetsystemer har vist sig at være nogle af de mest pålidelige og robuste billetsystemer på markedet og håndterer 30 millioner transaktioner på mindre end 30 minutter og 3 millioner internationale kunder på samme tid.

Samlet levering

Billetlugen tilbyder moderne, fleksible og omfattende billetløsninger – alt fra billetsystemer til salgsanalyse, kundeindsigt og digital markedsføring. Billetlugen tilbyder en række salgskanaler samt kundeservice, adgangskontrol og akkrediteringssystemer. Vi bestræber os på at være en proaktiv partner for vores kunder. Derfor tilbyder vi en aktiv rolle inden for marketing, salgsstrategier og kundekommunikation. Vi giver dig et unikt indblik i både salg og kundesegmentering. Med kontorer i hele Skandinavien har vi en stærk lokal tilstedeværelse og forstår de lokale krav. Samtidig nyder vi godt af den unikke erfaring og forståelse, som netværket i en global virksomhed giver.