Om Billetlugen

Vi er Europas førende billet- og liveunderholdningsselskab.

Alt hvad du behøver fra en markedsleder

Med aktiviteter i 26 lande er vi Europas største billet- og liveunderholdningsselskab. Gennem vores teknologi og prisvindende tjenester distribuerede vi over 250 millioner billetter i 2019 alene, og vi driver nogle af de største spillesteder og festivaler i Europa.

Som en af verdens førende udbydere af billetteknologi, uanset omfanget af live-begivenheder, tilbyder Billetlugen dig førsteklasses billetløsninger, moderne marketing- og analytiske værktøjer, strategiske partnerskaber og fremragende tjenester til begivenheder af alle størrelser.

Som operatør af vores egne spillesteder har vores robuste og pålidelige billetløsninger været afgørende for vores succes. Vi investerer løbende i vores teknologi for at imødekomme de stadigt stigende krav fra vores egen og din virksomhed. 

Hos os kan vi garantere, at du er i trygge hænder.

Referencer i verdensklasse

Billetlugen har referencer i verdensklasse og har solgt billetter til nogle af verdens mest profilerede begivenheder, herunder adskillige sommer- og vinter-OL, samt nogle af Europas største festivaler, koncerter og turnéer. Du kan være sikker på vores billetsystemer, som kan vise sig at være blandt de mest pålidelige og robuste billetsystemer på markedet. Vores systemer kan håndtere 30 millioner transaktioner på mindre end 30 minutter og 3 millioner internationale kunder på samme tid.

Samlet levering

Billetlugen tilbyder moderne, fleksible og omfattende billetløsninger – alt fra billetsystemer til salgsanalyser, kundeindsigt og digital markedsføring. Billetlugen tilbyder en række salgskanaler samt kundeservice og adgangskontrol. Vi bestræber os på at være en proaktiv partner for vores kunder. Derfor tilbyder vi en aktiv rolle inden for marketing, salgsstrategier og kundekommunikation. Med kontorer på tværs af Skandinavien, har vi en stærk lokal tilstedeværelse og forstår de lokale krav, samtidig med at vi nyder godt af den unikke erfaring og forståelse af netværket i en global virksomhed.

billettsystem fra eventim

HVORFOR BILLETLUGEN?

Billetlugen er en del af Eventim, som er Europas største billetleverandør. Vi tilbyder førsteklasses billetsystemer, der sammen med vores dedikerede arrangør support, marketingsbureau og omfangsrige markedsplads, giver dig som arrangør alt, hvad du har brug for i en billetpartner.

Vi har over 20 års erfaring og er en af Danmarks ældste og mest pålidelige leverandører af billetteknologi. Vi sikrer vores samarbejdspartnere og deres kunder den mest pålidelige, robuste og innovative billetteknologi på markedet til enhver tid.

Med aktiviteter i 26 lande er vi Europas største billet- og liveunderholdningsselskab.

Mød vores rutinerede team med over 20 års erfaring i billetbranchen og indenfor forretningsudvikling, marketing, salg og projektstyring.

Vi deler gerne ud af vores erfaringer og ekspertise som led i et samarbejde.

Jens B. Arnesen

Administrerende Direktør

Med mere end 15 års erfaring inden for medie- og tech-sektoren bringer vores direktør en dybdegående viden om branchen og en passion for kundeorienteret ledelse til Billetlugen. Vi prioriterer klare mål og værdier, der placerer vores kunder i centrum. 

Mads Grimstad

Kommerciel Chef

Vores afdelingsleder for Billetlugens kommercielle afdeling harover 10 års erfaring fra musik & underholdningsbranchen med en dokumenteret track-record inden for billetsalg, eventpromotion og forretningsudvikling. Vi stræber efter at levere kundefokuserede løsninger og skabe værdi gennem solide og innovative billetsystemer, samt effektive og helhedsorienterede salgsstrategier. 

Vil du vide mere?

Kontakt et af vores salgsteam, eller efterlad dine kontaktoplysninger nedenfor, så kontakter vi dig!

Find os