Billetlugen.Inhouse, den komplette SaaS til kulturhuse, koncertsale, museer, store venues og sportsorganisationer – alt samlet i ét system.

Hvad du får med Billetlugen.Inhouse

Medlemskab og abonnement

Opbyg loyalitet ved at tilbyde et udvalg af medlemskaber, sæsonkort og fleksible abonnementspakker.

Et åbent system

Sikre problemfri arbejdsprocesser ved at bruge vores XML- og API-funktionalitet til at oprette forbindelse til tredjepartsløsninger.

Integreret CRM-løsning

Øg omsætningen med indsigt i kundernes vaner og præferencer.
Emails, segmentering, ABC-analyse.

Omfattende rapportering

Tegn nemt rapporter og tilpas efter dine behov. Se dine salgstal på samtlige enheder.

Hvad er Billetlugen.Inhouse?

Billetlugen.Inhouse har i de sidste 20 år været et af Europas førende billetsystemer til teatre, operahuse, koncertsale, attraktioner og sportsorganisationer.

Mere end 600 kulturinstitutioner i hele Europa bruger Billetlugen.Inhouse til at sælge billetter i billetkontorer, i detailforretninger og online. Systemer indeholder mange forskellige elementer, der tilsammen bidrager til en skræddersyet løsning til alle vores kunder.

Den komplette SaaS billetløsning og mere – alt samlet i ét system.

26

LANDE

250M

BILLETTER SÆLGES HVERT ÅR

3000

MEDARBEJDERE

Den komplette selvbetjente SaaS billetløsning

Opret dine egne arrangementer, styr din egen økonomi, markedsfør dine egne arrangementer, brug tidsindstillet adgang, byd på mad & drikke og tilpas dine behov. Dette er blot nogle af de muligheder, der er tilgængelige for dig. Med Billetlugen.Inhouse får du alt, hvad du har brug for i samme system.

Tilpas efter dine behov

Tilpas din white label webshop, e-billetter, mobilbilletter, e-mailbekræftelser, fakturaer, medlemskort og meget mere med vores brugervenlige layout-editorer.

Mersalg og krydssalg

Øg omsætningen og den gennemsnitlige indkøbskurvværdi med mulighed for at krydssælge produkter såsom merchandise, mad & drikke og lignende begivenheder.

Fleksible pakker

Opbyg loyalitet og tilbyd fleksibilitet til dine kunder ved at designe “pluk-og-bland”-pakker. Enten med et fast eller fleksibelt antal indkøb, alt efter dine behov.

Tidsbestemt indtastning

Perfekt til museer, attraktioner, skolebesøg og restauranter, Inhouse har en fleksibel og effektiv tidsindstillet indgangsløsning.

Gulvkort og udsigt fra dit sæde

Alt fra unummererede og nummererede sædekort, bordkort, 3D-visning, tildelinger og blokeringer – Inhouse kan håndtere alle begivenhedskonfigurationer, med ‘vælg din egen plads’, ‘bedste sædereservation’ og ‘udsigt fra din plads’.

Integreret billetkontor

Gruppereservationer, ventelister, detaljeret kundehistorik, betalingslinks, hurtig udtjekning og touchscreen-teknologi er blot nogle af de tilgængelige funktioner.

Integration til CMS-løsninger

Brug XML-eksport til at udtrække f.eks. begivenhedsinformation, billetpriser, salgslinks og kapacitet direkte til din hjemmeside.

Regnskabsgrænseflade

Billetlugen.Inhouse har en dynamisk grænseflade til forskellige økonomisystemer og kan dermed understøtte tilslutning til forskellige regnskabssystemer. Certificeret af PwC.

Billetlugen hjælper Tivoli med at skabe tryghed i forbindelse med Fredagsrock

"Vi havde behov for hurtig udvikling af en løsning, der både kunne kommunikeres til vores gæster og stå distancen rent teknisk. Det lykkedes, og vi er meget tilfredse med set-up og de erfaringer vi har høstet siden lanceringen."

Vil du have en demo?

Indtast din e-mailadresse, så kontakter vi dig for en demo!