En stærk start på festivalsommeren!

Udgivet

Festivalsæsonen er endelig over os, og det er nu tid til at dykke ned i en livlig verden af musik, kunst og fest på de strågule festivalspladser fyldt med glade mennesker og kultur. Denne weekend tog vi for alvor hul på festivals sommersæsonen, og i denne blogpost tager vi dig med på en rejse gennem tre fede byfestivaler, der fandt sted i vores smukke skandinaviske hovedstæder. Weekendens festivalsgæster fik koncerter med fængslende optrædener, sol og atter sol, og ikke mindst, minder der vil vare hele livet!

Syd for Solen – København(Frederiksberg), Danmark

Syd for Solen, er en festival der indkapsler Københavns livlige og musikalske ånd. Beliggende Søndermarkens naturskønne omgivelser fangede dette års festival essensen af den danske sommerkultur. Festivalen forenede et mangfoldigt lineup af kunstnere, lige fra kult indie-artister til kendte headliners, der bidrog med fængslende optrædener på festivalens scener. Syd for Solen garanterede en solrig fest i hjertet af det smukke Frederiksberg, og de er allerede startet på planerne til næste års festival. Glæd dig!

Rosendal Garden Party – Stockholm, Sverige

Beliggende i hjertet af Djurgården i Stockholm er Rosendal Garden Party en hyldest til musik, natur og kunst. Årets festival bød på en unik blanding af musikalske optrædener, kunstinstallationer og kulinariske lækkerier med stort fokus på bæredygtighed. Da gæsterne trådte ind i de pompøse haver, blev de mødt af en magisk stemning med sprudlende blomsterinstallationer og en følelse af glæde i luften. Lineuppet inkluderede både lokale og internationale artister fra forskellige genrer, hvilket garanterede noget for enhver musiksmag. Festivalgæsterne kunne danse til livemusikkens rytmer, udforske de interaktive kunstudstillinger og nyde lækre godbidder fra de økologiske madboder – hver især skønne sommeroplevelser. Rosendal Garden Party satte den perfekte tone til starten på en fortryllende festivalsommer.

Loaded Festival – Oslo, Norge

Beliggende i en af Oslos smukkeste parker er Loaded Festival et fristed for musikentusiaster og feststemte mennesker. Med sit fantastiske lineup og energifyldte stemning leverede denne festival en adrenalinfyldt oplevelse. Fra rock til hip-hop, elektronisk musik til metal, appellerede Loaded Festival til en bred vifte af musikfans. Festivalområdet pulserede af publikums energi, og scenen blev vækket til live af stærke liveoptrædender. Da dagen gik over i nat, oplevede festivalgæsterne Oslos urbane landskab forvandle sig til en dynamisk legeplads fyldt med musik, lys og ren eufori. Loaded Festival er den ultimative destination for dem, der søger en adrenalinfyldt start på deres festivalsommer.

Planlægger du en festival?

Billetlugen er, som en del af Eventim, Europas største billetudbyder med førsteklasses billetsystemer skræddersyet til festivalarrangører . Vi har årtiers erfaring med billetsalg til festivaler og tilbyde mere end blot salg af festivalbilletter. Lad os være din fuldgyldige samarbejdspartner og deltage proaktivt i promoveringen & markedsføringen af din festival, så du kan nu ud til et endnu større publikum, og sælge endnu flere billetter. Vi forstår vigtigheden af at levere en uforglemmelig festivalsoplevelse, og med vores omfattende netværk og erfaring kan vi hjælpe dig med at skabe det helt rigtige indhold til festivalen. Billetlugen tilbyder naturligvis også førsteklasses arrangør support og kundeservice, som sikre dig og dine gæster den ideelle festivalsoplevelse.

Arrangørens og billetkøberens møde med Billetlugen

Når du arrangerer en festival, er det afgørende, at både arrangør og billetkøber møder et erfarent og professionelt billetbureau med god support og kundeservice, koblet med moderne og brugervenlige løsninger til billetsalg og andre reletarede tjenester. Med Billetlugen som billetpartner sikrer du dig, at du får adgang til alt dette og meget mere. Sammen udvikler vi festivalen, løfter billetsalget, F&B, merchandise mm.

Hvis du vil læse mere om, hvordan Billetlugen kan hjælpe din festival så klik her, eller kontakt os for en uforpligtende snak.