Nordic Musical Partners og Billetlugen i nyt samarbejde

Vi er utrolig glade for, at Nordic Musical Partners har valgt at lancere ”SHE LOVES YOU” i nyt samarbejde med Billetlugen. Det er et spændende samarbejde, hvor Billetlugen både hjælper med billetplatform, der er tilpasset musicalens visuelle identitet, og digitale marketingaktiviteter. 

Se mere om musicalen her:  www.shelovesyou.dk

 


Musicalen SHE LOVES YOU

får dansk verdenspremiere næste år

Den nye, originale musical med sange af Lennon & McCartney har Maria Lucia og Birgitte Raaberg i hovedrollerne samt Rikke Hvidbjerg, Karsten Jansfort, Johanne Milland, Mikkel Hoé Knudsen, Nicoline Siff Møller og Martin Loft i de øvrige bærende roller. Opsætningen får verdenspremiere 25. marts 2022 i Tivolis Koncertsal og opføres efterfølgende i Musikhuset Aarhus.

Teaterselskabet Nordic Musical Partners og musicalproducent Mikkel Rønnow kan i dag offentliggøre, at de skal producere den stort anlagte musical SHE LOVES YOU baseret på John Lennon og Paul McCartneys udødelige numre fra Beatles-årene 1963-70. Forestillingen får verdenspremiere i Tivolis Koncertsal fredag 25. marts 2022 og spiller herefter i Musikhuset Aarhus fra 29. april 2022. Billetsalget er gået i gang i dag kl. 10.00!

Første Lennon & McCartney-musical med ny historie
Der har før været lavet teaterkoncerter, mindeshows og portrætforestillinger om The Beatles både herhjemme og internationalt, men med SHE LOVES YOU får Lennon & McCartney sin første helt egen ”jukebox-musical” – en ny original historie fortalt med et berømt sangkatalog som musikalsk motor i forestillingen, som vi kender det fra globale megasucceser som Mamma Mia! (ABBA) og We Will Rock You (Queen).

40 af de største hits
Publikum kan glæde sig til at opleve et medrivende familiedrama fortalt gennem mere end 40 af Lennon & McCartneys største hits. Alle sangene i forestillingen er fra de ikoniske albums som The Beatles udgav i årene 1963-70. Blandt de mange klassikere kan nævnes Let It Be, Yesterday, She Loves You, Blackbird, A Hard Day’s Night, With a Little Help From My Friends, Help!, The Long and Winding Road og Across the Universe.

Helt ny opsætning
SHE LOVES YOU skulle oprindelig have været produceret i 2020 af Fredericia Teater. Men da Fredericia Teater gik konkurs sidste marts, forsvandt produktionens økonomiske fundament, og forestillingen blev aflyst. Siden da har musicalproducent Mikkel Rønnow, som har licens til musikrettighederne, arbejdet målrettet for at kunne realisere en anden opsætning af musicalen i et nyt regi.

Dette er nu lykkedes, og det er endt med at blive Mikkel Rønnows eget teaterselskab Nordic Musical Partners, der producerer verdenspremieren på SHE LOVES YOU. Økonomien bag forestillingen er sikret gennem et tæt partnerskab med en række investorer og de to nye spillesteder. Dermed kan Mikkel Rønnow virkeliggøre drømmen om SHE LOVES YOU, som han i syv år har arbejdet på at bringe ud til publikum.

        Det er fantastisk, at musicalen SHE LOVES YOU nu endelig bliver til virkelighed og får den verdenspremiere, den har fortjent. Takket være et fantastisk samarbejde med mine trofaste investorer og med vores gode partnere Tivoli og Musikhuset Aarhus er det lykkedes at skaffe både plads i kalenderen og finansiering til at give SHE LOVES YOU sin ultimative opsætning – endda med et førsteklasses West End-team til at skabe forestillingen. Så nu glæder jeg mig bare vildt til at præsentere den færdige musical for publikum næste forår.

Mikkel Rønnow har gennem en lang karriere produceret succesopsætninger af musicals, herunder Les Misérables, Chess, My Fair Lady, Grease, Chess – og til efteråret Atlantis.

Handlingen i SHE LOVES YOU
SHE LOVES YOU er en musical om en moderne familie, hvor alle tager livtag med kærligheden. Fortalt med teksterne og musikken i Lennon og McCartneys udødelige sange oplever vi både den naive, unge kærlighedsrus, den etablerede kærlighed der udfordres af børn og karriere, og den livslange kærlighed der blomstrer ved livets afslutning.

Læs mere på www.shelovesyou.dk

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.