Nu er det muligt at vise antallet af tilgængelige billetter i din Billetshop med BILLETLUGEN.Light!

Udgivet

Nyhed! Nu kan du vælge at vise antallet af tilgængelige billetter til salg i din egen Billetshop.

Hvordan fungerer det?
Hvis du som arrangør har et begrænset antal billetter til rådighed i én eller flere kategorier, kan det være en smart måde at opfordre eventdeltagere til at købe billetter med det samme, ved at vise antallet af tilgængelige billetter under købsprocessen.

Måske sælger du eksklusive VIP-billetter eller bruger tidsbegrænset adgang til en udstilling med et begrænset antal besøgende i en specifik tidsperiode. Ved at vise antallet af tilgængelige billetter kan det få billetkøberen til at vælge at købe billetter her og nu, i stedet for at vente med deres billetkøb.

Hvordan aktiverer jeg ‘Tilgængelige billetter’ funktionen?
Hvis du vil vise antallet af tilgængelige billetter, kan dette aktiveres i eventredigeringsværktøjet. Ved at markere afkrydsningsfeltet vil antallet af tilgængelige billetter være synligt for alle billetkategorier i det pågældende arrangement. Du kan gøre dette enten ved oprettelsen af arrangementet eller senere, hvis der begynder at være få tilgængelige billetter tilbage til dit event. Dette kan også ændres flere gange i salgsperioden, og du har fuld kontrol over det. Du kan natruligvis vælge kun at aktivere funktionen for nogele af dine events, og kun der, hvor du finder det relevant.

Det bliver ikke nemmere!

Registrér dig gratis i dag. Hvis du har spørgsmål eller ønsker en demo, er du velkommen til at kontakte os!”