Ny app fra Billetlugen giver øget tryghed for billetkøbere og fordele for arrangører

Det er lige blevet endnu lettere for fans at finde og købe billetter til live-events. Billetlugens nye app er nemlig ude. I appen kan brugeren gå på opdagelse i Billetlugens store udvalg af events og med få klik købe billetter til koncerter, musicals, comedy, sport og meget mere. Herudover er det nu muligt at videresende billetter og sælge dem på let og lovlig vis.

Lanceringen af Billetlugen App er ikke blot en god nyhed for kulturglade fans, men også for dig som arrangør. Det er nemlig en helt ny digital platform, der får dit event ud til relevante brugere, øger trygheden omkring billetkøb og giver en forbedret eventafvikling.

Funktioner tilpasset den enkelte bruger
Det skal være nemt at købe billetter til sine foretrukne events og samtidig blive inspireret til nye, store oplevelser. Derfor kan den enkelte bruger skabe en personlig startside baseret på bl.a. lokation, interesser og genrer. Det betyder også, at dit specifikke event bliver vist på app’ens forside hos den mest relevante målgruppe.

Farvel til papirbilletten med dynamisk validering i Billetlugen.Pass
Vink farvel til den printede papirbillet! Billetlugen.Pass er en 100% digital leveringsmetode, hvor billetkøberen kan tilgå sine billetter direkte i Billetlugens app. Her valideres billetten med en SMS-kode, og kort før showstart aktiveres en dynamisk QR-kode. Så når brugeren skal afsted til et event, fungerer mobilen som billet, og koden bliver scannet direkte fra appen ved indgangen.

Øget tryghed og forbedret eventafvikling
Den dynamiske billetvalidering skaber øget sikkerhed og forbedret eventafvikling for både dine billetkøbere og dig som arrangør. QR-koden gør det nemlig umuligt at kopiere og videresende billetter, og på den måde kan vi forhindre billetsnyd. Det betyder fx, at vi undgår skuffede fans i døren, som har købt falske billetter.

FanSALE integreret i app’en
Bliver en billetkøber forhindret i at deltage i et arrangement, er det nemt at sætte sin billet til salg via app’en. Billetlugens videresalgsplatform fanSALE er nemlig integreret i app’en, så man med få klik kan sætte sine billetter til salg og give oplevelsen videre til en anden fan – helt trygt og lovligt!

Oplev de mange muligheder
Billetlugen App kan hentes gratis i App Store og Google Play.

Vil du vide mere om de nye muligheder for dit event i app’en? Så tag endelig fat i vores marketingafdeling på marketing@billetlugen.dk

Skrevet af:
Signe Kogut
Marketing Coordinator
billetlugen.dk | eventim.no | eventim.se

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.