Sælg billetter hos os. Vi kan hjælpe dig med at nå dit potentiale.

Skal du holde et billetbegivenhed, skal du have et godt system for at kunne sælge billetter. Det kan vi hjælpe dig med. Eventim er Europas markedsleder inden for billetsalg. Siden vores start i Tyskland i 1999, har vi opnået en betydelig europæisk tilstedeværelse og sælger billetter i 25 lande. Vi har hjulpet arrangører på tværs af kontinentet med at sælge billetter.

Eventims dygtige team ude i marken, online billetsystem med Eventim, Norges bedste online billetsystem, sælg billetter
Vores dygtige team står klar til at hjælpe dig med at sælge billetter

Det er meget vigtigt at have et godt billetsystem på plads, når man skal arrangere et arrangement. For mange er billetsalget trods alt den vigtigste indtægtskilde, der skal finansiere omkostninger forbundet med arrangementet. Kan du sælge billetter på en effektiv måde, så du kan nå mange potentielle tilskuere, så er du nået langt. 

Hvis du ikke har en god løsning på plads, der gør det muligt at sælge billetter på en passende måde, så skal du måske skære i omkostningerne. Nedskæringer i omkostningerne går ofte ud over publikums oplevelse, hvilket igen kan resultere i et lavere antal tilskuere ved næste arrangement. Det gør det meget nemt at havne i en negativ spiral. Med et godt system på plads, der gør det effektivt at sælge billetter, er du godt på vej.

Vil du sælge billetter online? Læs mere om emnet her

Arrangører i alle størrelser sælger billetter med Eventim

Som førende udbyder af billetløsninger på det europæiske marked har vi hjulpet mange forskellige arrangører med at sælge billetter online, gennem outlets eller oftest som en kombination af de to. Vi har tidligere hjulpet hundredtusindvis af forskellige arrangører i alle størrelser med at sælge billetter gennem vores systemer.

Vi har hjulpet spillere som OL i Sochi 2014, OL i Rio 2016 og Melodi Grand Prix herhjemme med at sælge billetter gennem vores systemer. Det er ikke kun de største og mest internationale arrangementer, der har udnyttet vores billetløsninger. Også mindre arrangementer, såsom lokale kor har brugt vores systemer til at sælge billetter.

Dette viser, hvor godt vores billetløsninger opfylder behovene hos store såvel som mindre arrangører af koncerter og events. Vi er sikre på, at vores løsninger og systemer også vil være i stand til at hjælpe dig og dit arrangement med at sælge billetter fysisk gennem outlets eller online.

Skalerbart system

Vores systemer er fuldt skalerbare. Det betyder, at vi vil kunne dække behovene hos større såvel som mindre aktører. Vores systemer er blevet testet under høj efterspørgsel mange gange før. Og systemerne har gang på gang bevist deres evne til at facilitere, at vores arrangører kan sælge billetter trods stor efterspørgsel. Vores systemer formåede at sælge billetter, selv når de modtog 30 millioner henvendelser på mindre end 30 minutter.

Hvert år hjælper vi utallige arrangører rundt om i Europa med at sælge billetter gennem vores systemer og løsninger. Vores servere kan håndtere mere end 3.000 unikke anmodninger i sekundet. Det svarer til så mange som 180.000 anmodninger i minuttet. Derfor har selv de største internationale arrangementer med stor kapacitet valgt at bruge vores systemer.

Hvis det usandsynlige scenario, at vores systemer møder for stor efterspørgsel, skulle indtræffe, har vi gode løsninger på plads til at håndtere en sådan situation. Vi har gode venteværelsesløsninger, der gør vores systemer i stand til at behandle forespørgslerne i kronologisk rækkefølge, hvis behovet skulle opstå. Dette sikrer vores systemer mod at blive overbelastet, hvilket betyder, at vi kan lette salget af billetter selv under stor efterspørgsel.

Læs mere om vores billetsystemer her

Mange billetter i forskellige farver, sælge billetter, sælge billetter

Sælg billetter på vores eller på vores egne kanaler

Selvom 98 % af nordmændene er online , foretrækker mange stadig at købe billetter gennem mere traditionelle salgskanaler. På samme måde som alle arrangementer er forskellige, så er alle gæster forskellige. Dette afspejles i deres ønsker relateret til tilgængelige salgskanaler.

Det faciliterer vi selvfølgelig. Hos os kan du sælge billetter gennem mange forskellige salgskanaler. Vores primære salgskanal er vores hjemmeside eventim.no , hvor vi når ud til omkring 90.000 mennesker på månedsbasis. Dette udgør et bredt publikum med mange potentielle købere af billetter til dit arrangement.

Udover vores egen digitale salgskanal har vi fysiske forretninger spredt rundt i landet. Vi har også faciliteret salget af billetter over telefonen gennem vores egen kundeservice.

Ønsker du at sælge billetter gennem dine egne løsninger, er vores systemer meget integrerede. Vi kan blandt andet tilbyde at facilitere, så du kan sælge billetter på din egen online- eller Facebook-side. Ønsker du at sælge billetter gennem dine egne forretninger eller i døren, arrangerer vi gerne dette.

Adgangskontrol

Vi har gode sikkerhedsmekanismer til blandt andet at forhindre forfalskning af billetter. Det opnår vi ved at give hver billet sin unikke identitet. Denne identitet afspejles i, at hver billet har en helt unik QR, stregkode eller kombination af tal.

Eventim har en enkel og pålidelig adgangskontrolløsning, der er fuldt skalerbar til begivenheder af enhver størrelse. Scanning er tilgængelig med WiFi-scanning og en smartphone-app (iOS og Android). Systemet er kompatibelt med markedets bedste, dedikerede scanner-enheder, som sikrer lynhurtig læsning af både klassiske liners / 1D stregkoder og 2D-koder (f.eks. QR-koder), RFID-mobilbilletter og er desuden NFC-klar.

Markedsføring

For at opnå et vellykket arrangement er det helt afgørende, at potentielle publikummer kender til dit arrangement. Det kan vi hjælpe med.

Vi har god erfaring med digital markedsføring i form af målrettet annoncering gennem Google-annoncer og i sociale medier. Dette er en effektiv form for markedsføring. Med målretning kan man nå ud til potentielle målgrupper baseret på deres overlappende interesser med dit arrangement. Vi har også ekspertise inden for søgemaskineoptimering (SEO) og SEM. SEO og SEM hjælper dig med at blive synlig i søgemaskiner som Google for søgeord, der er relevante for dit arrangement.

Hvis du har spørgsmål til vores billetsystemer eller andre tjenester, er du velkommen til at kontakte os !

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *