Seat Map er nu tilgængeligt i Billetlugen.Light!

Med Seat Map kan du oprette og tilpasse din egen saltegning med alle de elementer, du har brug for, såsom siddepladser, ståpladser, borde, scene osv. 

Stor fleksibilitet 

Billetlugen.Light har en enkel og brugervenlig salplans-editor, der giver dig mulighed for hurtigt at generere forskellige salplansoversigter, der omfatter standard siddepladser, men også borde, kurver og andre grafiske elementer. Som arrangør får du stor fleksibilitet, når det kommer til den grafiske præsentation, der viser pladser i forhold til hinanden og hele venuets pladsoversigt. 

Du kan vælge alt fra runde eller firkantede borde til andre forskellige former, linjer og tekstfelter. Skabeloner og ikoner er tilgængelige, så du nemt kan tilføje f.eks. en fodboldbane eller tennisbane i seatmap, barelementer, opgange, trapper, områder for handicappede mv. Med disse muligheder kan du som arrangør sikre dig, at billetkøbere får et komplet overblik over dit venue, når de skal vælge deres pladser.

Registrer dig nu

Vælg selv plads eller bedst tilgængelige 

Tilbyd dine kunder muligheden for at vælge deres egne pladser direkte på saltegningen eller lad systemet vælge de bedst tilgængelige pladser. Du kan også bestemme din egen “bedste tilgængelige pladser”-algoritme. Derudover har systemet et ”heatmap”, der viser de bedste pladser ud fra placeringen af ​f.eks. scenen.  Herved kan du nemt optimere dine priskategorier. Har du brug for at kunne spærre pladser, til f.eks. front-of-house, så kan dette også gøres nemt via denne løsning. 

Læs mere om Billetlugen.Light her 

Simpel kortlægning af priskategorier 

Tildel individuelle billetpriser til de forskellige sidde- og ståområder. Du kan også tildele udvalgte pladser til VIP-gæster, hvis det er nødvendigt. Priszoner er markeret med forskellige farver i hallen, så billetkøbere nemt kan finde pladser i den valgte priskategori. Har du brug for at kunne ændre priszoner i saloversigten efter billetterne er frigivet til salg, så er det også muligt. 

Vil du have en demo? Tag kontakt! 

Ekstra fordele ved vores SEAT MAP-løsning 

  • Design din saltegning med dine egne farver, skrifttyper og meget mere. 
  • Liveopdateringer af din saltegning i alle salgskanaler for at sikre korrekt tilgængelighed i realtime. 

Prissætning på en enkel måde

Vi tilbyder fleksible prismodeller – vælg den variant, der passer dig bedst! 

  • Ingen opstartsgebyrer 
  • Ingen gebyrer for transaktionsomkostninger (DanKort, Visa, MasterCard og MobilePay) 
  • Yderligere tjenester tilgængelige! 

Med Professional løsningen får du det komplette sæt funktioner, du skal bruge for at skabe et succesfuldt billetsalg. Ønsker du yderligere hjælp, kan du som Premium-arrangør også få hjælp til markedsføring, support på stedet, telefonsupport mm. 

Fleksible prismodeller baseret på dine behov 

Det bliver ikke nemmere! 

Billetlugen.Light er den ultimative webbaserede platform til billetsalg. Tilmeld dig gratis i dag. Hvis du har spørgsmål eller ønsker en demo, er du velkommen til at kontakte os! 

Skrevet af:
Jeppe Moeskjær
Head of Sales & Partnerships
billetlugen.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.