Planlægger du et sportsevent eller en turnering?

Billetlugen er en del af Eventim – Europas største billetudbyder. Vi leverer førsteklasses billetsystemer skræddersyet til sportsarrangører, sportsevents og turneringer. Lad os hjælpe dig med at skabe uforglemmelige sports-øjeblikke!

 
Vi tilbyder skræddersyede billetløsninger til både de helt store og helt små sportsevents. Uanset om du er en del af en mindre sportsklub eller forening, eller om du repræsenterer en større sportsorganisation eller klub, har vi en platform som kan hjælpe dig med at nå ud til dit publikum. 

Lad os tage en uforpligtende snak! 

Efterlad dine kontaktoplysninger nedenfor, så kontakter vi dig.

Til foreningerne og ildsjælende 

 

Vores billetløsninger giver vi jer mulighed for at
koncentrere jer om det I er gode til – nemlig at skabe mindeværdig 
oplevelser for mennesker i jeres lokalområde. Vores intuative platforme hjælper jer med eventoprettelse, medlems- eller årskort løsninger samt online- & dørsalg. Det giver jeres medlemmer og publikum en solid og let måde at købe billetter på. Vores platforme frigiver tid og ressourcer, så ildsjælene i jeres lokale forening kan lægge endnu mere energi i at skabe fantastiske events og turneringer til gavn for hele lokalområdet .

Et hold giver hinanden hånden
Bjerringbro spiller håndbold

Til klubberne

Oplev håndbold-magien med Billetlugen! Vi er glade for at være billetudbyder til Bjerringbro HF‘s kampe. Vores platforme er skabt til at opfylde de unikke behov i som klub har, i forbindelse med afvikling af stævner og kampe. Uanset om din klub er mindre lokal en af slagsen, og om i er en større klub med mange hundrede medlemmer, så kan vi hjælpe jer med at sælge billetter og sprede budskabet om de kommende ude- og hjemmekampe!

OL Frankrig 2024

Billetlugen er, som en del af Eventim, stolte af at være med til at præsentere OL 2024 i Frankrig. Vi tilbyder en state-of-the-art  billetsalgs-løsning til denne historiske begivenhed. Vores engagement og ekspertise sikrer en problemfri og professionel oplevelse for sportsentusiaster. Med vores netværk og intuitive billetplatform tilbyder vi tusindvis af tilrejsende fans en bred vifte af OL-begivenheder. Vi ser frem til at levere en fremragende billetservice til verdens sportselskere.

Logo af OL Paris 2024

EHF EURO 2024

Billetlugen er, som en del af Eventim, glade for at præsentere EHF EURO 2024 i Tyskland. Vi leverer en topmoderne billetsalgs-løsning til turneringen. Vores dedikation og ekspertise sikrer en problemfri og professionel oplevelse for håndboldentusiaster. Med vores netværk og brugervenlige billetplatform tilbyder vi titusindvis af tilrejsende fans en række højspændte kæmpe mellem Europas stærkeste herrer landshold. Vi ser frem til at levere en enestående billetservice til europæiske håndboldfans.

26

LANDE

250M

BILLETTER SÆLGES HVERT ÅR

3000

MEDARBEJDERE

Fordele ved Billetlugen

Ekspertise

Med Billetlugen får I Europas største billetpartner med på holdetVi har hjulpet med at arrangere nogle af verdens største begivenheder, såsom OL og Verdensmesterskaberne i Atletik. Du kan være sikre på, at vores ekspertise er af absolut højeste kvalitet.

Support

Hos Billetlugen får du den service, som du har behov for. Vi har flere dedikerede teams klar til at tage fat på alle udfordringer, der finder sted før, under og efter eventet eller turneringen. Vi står til rådighed på telefon og mail for dig som arrangør, alle ugens 7 dage.

Intuitiv opsætning & Express check-out

Vores brugervenlige platform tilbyder detaljerede eventbeskrivelser, tilpasset billetdesign og sikre adgangsløsninger. Med Express Checkout kan kunder købe billetter uden at oprette en profil, blot ved at scanne en QR-kode. Der er også mulighed for at oprettet eksklusiv klubadgang og sponsormoduler på vores webbaserede platform, uden behov for installation. En fuldendt oplevelse på én platform.

Selvbetjening

Vores platform giver dig fuld kontrol over billetprocessen, så du selv kan oprette, offentliggøre og sælge billetter inden for få minutter. Promover og sælg dine billetter direkte gennem din egen online billetbutik, på sociale medier og på vores store markedsplads, billetlugen.dk, for at maksimere din rækkevidde.

Fuldt overblik

Med vores analyseværktøjer får du adgang til statistik på dit event, på en let og overskuelig facon, så du kan bruge tiden netop dér, hvor det giver bedst mening. Vi gør statistik & analyse let forståelig og hjælper dig med at fokusere på det der et væsentligt for dig og dit event eller klub. 

Haloversigt

Voeres systemer tilbyder avancerede løsninger, og giver dig mulighed for at tegne din egen interaktive haloversigt. Tegningen kan vise detaljer som indgang, toiletter, boder med mere. Kortet integrerer siddepladser, handicappladser med mere, og giver dit publikum et godt overblik over pladser og tilgængelighed.

Åbent system

Vi har sørget for, at vores systemer er integrerede med de vigtigste mediekanaler. Dette betyder, at du let kan bruge populære platforme til at markedsføre og sælge dine billetter online. Uanset om det er sociale medier, annoncenetværk eller andre digitale kanaler, får du med vores systemer en bekvem måde at nå ud til dit publikum.

Leveringsmetoder og videresalg

Vi tilbyder scanbare billetter i alle nøsvendige formater. Herunder PDF og mobilbilletter, der kan gemmes i Wallet-appen, samt papirbilletter.  Skulle dine kunder ønske at bytte eller sælge sin billet, tilbyder vi et sikkert og reguleret netværk med Billetlugens FanSALE. 

Prøv vores selvbetjeningsløsning i dag!

Illustration af skab et event, publicer eventet, begynd at sælg

Savner du en hurtig, simpel og brugervenlig løsning til din forening, klub eller til et enkelt event?
Prøv vores selvbetjeningsplatform i dag helt uden bindingsperiode.

Mød nogle vores kunder