Tillykke til Bellagroup med ny gæsterekord til Bogforum!

Udgivet

Andreas Nordkilde Poulsen, som er festivalleder for Bogforum, byder velkommen til 2023 festivalen, der satte gæsterekord med over 39.000 besøgende.

Hos Billetlugen ønsker vi Bogforum og Bellagroup et kæmpe tillykke med den flotte besøgsrekord på 39.075 gæster til årets festival. I forhold til sidste års festival er der tale om en stigning på næsten 20%.

Vi er utrolig glade for, at vi kunne bidrage med planlægning og udførsel af billetsalg til både udstillere og gæster, markedsføring og selve afviklingen af det store arrangement. Det er en stor fornøjelse at samarbejde med det dygtige team, som står bag Bogforum, og vi er stolte over den positive tilbagemelding:

Andreas Nordkilde Poulsen, Bogforums festivalleder siger:

”Bogforum indledte samarbejder med Billetlugen i 2023, og det har vi aldrig fortrudt. Vi har mødt et stærkt team med stort engagement og involvering i arbejdet med såvel billetsalg som markedsføring af Bogforum 2023. Teamet har været tilgængeligt når vi har haft behovet, bidraget med værdifulde input til markedsføringen og udvist fleksibilitet og kreativitet til løsning af de udfordringer der opstår, når et så stort event skal håndteres. Også stor tilfredshed hos vores gæster, der i evalueringen vurderer billethåndteringen meget positivt.”

Billetlugen samarbejder også med Bellagroup om billetsalget til ”Loppemarked i Bella” og ”Love Actually in Concert”, der opføres i den nye Bella Arena.