Nu kan du individualiser dine PDF-billetter med Light!

Udgivet

Gode Nyheder!

Vi udvikler konstant vores BILLETLUGEN.Light Platform og er glade for at kunne præsentere endnu en ny funktion. Det er nu muligt at individualisere dine PDF-billetter ved at tilføje dine egne billeder og personlige tekster. Brug denne mulighed til f.eks. at inkludere sponsorers eller samarbejdspartneres logoer, eller til at give dine billetter ‘den lille ekstra something’.

Billede på billetten

Upload det billede eller den grafik, som du ønsker at integrere i billet-layoutet. Det kan f.eks. være en sponsors logo eller en samarbejdspartners logo. Måske et billede af dit event, der giver billetten et unikt design. Vær opmærksom på at du overholder ophavsretten på billeder og grafik.

Vidste du at du kan vise antallet af ledige billetter i den online shop?

Individuelle tekster til dine gæster

Udover billedet kan du også tilføje en individuel tekst på billetten. Du kan f.eks. give de besøgende information om indgang, tilgængelighed for handicappede eller om programmet. Du kan også tilføje en personlig hilsen til dine besøgende. Med det integrerede tekstredigeringsprogram kan du formatere overskrifter og tekster efter eget ønske.

Tilgængeligt for alle billettyper

Dennye mulighed for at tilpasse billet-layoutet er tilgængeligt for alle billettertyper, der sælges via Billetlugen.Light online butikken og via dørsalgsmodulet. Du kan opsætte billetlayoutet for en enkelt begivenhed eller for en hel række af begivenheder. Billetter, der sælges via Billetlugen.dk netværket, er ikke omfattet af dette.

Opret et nyt event eller eventserie som du plejer og gennemgå oprettelsen af eventet trin for trin. Du kan også redigere billetterne i et event, der allerede er sat til salg. Under afsnittet ‘Billeder’ har du nu mulighed for at aktivere individualisering af PDF-billetten. Du skal blot aktivere knappen, hvorefter en ny sektion åbnes. Individualisér billet-layoutet i den nye sektion ‘PDF-billetlayout’

Vidste du at Billetlugen.Light har en ekspress check-out salgsfunktion

Tilmeld dig gratis og uden binding i dag. Hvis du har spørgsmål eller ønsker en demonstration, er du velkommen til at kontakte os!